Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal en FitSupport slaan de handen ineen! Vanaf oktober biedt FitSupport rood-gele fans de mogelijkheid om door een eCoach ondersteuns te worden bij het verbeteren van hun leefstijl. Deelname is gratis, zodat iedereen kan deelnemen aan FitSupport.

FitSupport is een project om supporters van Go Ahead Eagles te ondersteunen bij een gezonder leefpatroon. Op basis van persoonlijke doelen van de supporter helpt de club met een online programma. Door deze doelen te behalen kunnen supporters hun leefstijl verbeteren en maken zij bovendien kans op mooie prijzen. FitSupport maakt gebruik van een website die is ontwikkeld door het Radboudumc.

Shirts, ballen, seizoenkaarten
Deelnemers maken bij FitSupport een profiel aan en vullen korte vragenlijsten in. De deelnemers krijgen direct na het invullen feedback over hun leefstijl. Op deze manier kunnen zij zien op welke punten van gezondheid zij zich nog kunnen verbeteren. De deelnemer kan daarna zelf relevante en haalbare doelen opstellen. Deze doelen kunnen gaan over bewegen, maar ook over voeding of slapen. Tijdens de looptijd van FitSupport worden deelnemers uitgenodigd voor speciale evenementen en maken zij kans op prijzen zoals ballen, shirts en seizoenskaarten.

Meer informatie

Het eCoachingstraject bestaat uit vier persoonlijke gesprekken tussen de deelnemer en de coach. Dit wordt aangevuld met eCoaching. Deze eCoaching vindt plaats via e-mail, sms, telefoon of whatsapp. De manier van coachen hangt af van de voorkeur van de deelnemer. Het eCoachingstraject zal lopen van 12 oktober tot ongeveer 7 december. Wil jij een eCoach of wil je meer informatie? Mail dan naar fitsupport@radboudumc.nl of naar meerdanvoetbal@ga-eagles.nl. Let wel: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.