Nieuws Algemeen

Full house! Bluf jij je naar de prijzen tijdens online pokertoernooi?

Wordt het betten, raisen of folden? Speel je op zeker of bluf je er op los? Dat is aan jou om te bepalen op maandag 10 januari! In samenwerking met onze Business Partner GGPoker organiseert Go Ahead Eagles op deze dag een online pokertoernooi van 20:00 tot 23:00 uur.

Wil jij deelnemen aan het online pokertoernooi van Go Ahead Eagles? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier (of – voor de appgebruikers – via deze link). Deelname is gratis, maar je dient wel 18 jaar of ouder zijn. Na je inschrijving ontvang je een instructiemail met informatie over hoe je kunt meedoen.

GGPoker verdeelt € 1.500,- over de beste 15% van de deelnemers. Daarnaast zijn er extra prijzen te winnen voor de Top-9.

Rood-gele prijzenpot

 • 1e prijs: Seizoenkaart Go Ahead Eagles (seizoen 2022/2023)
 • 2e prijs: Gesigneerd bekershirt 2021/2022
 • 3e prijs: Fanpakket Go Ahead Eagles
 • 4e prijs: Fanpakket Go Ahead Eagles
 • 5e prijs: Rondleiding door De Adelaarshorst voor vier personen
 • 6e prijs: Rondleiding door De Adelaarshorst voor vier personen
 • 7e prijs: € 30,- shoptegoed in de Fanstore
 • 8e prijs: € 30,- shoptegoed in de Fanstore
 • 9e prijs: Jubileumboek Go Ahead Eagles

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

  Inschrijving online pokertoernooi

  Naam*

  E-mailadres*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

  Ik verklaar dat ik 18 jaar of ouder ben*

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Wil jij (nog) meer over poker te weten komen? GGPoker stelt via deze link een handleiding van de GGPoker School beschikbaar, zodat jij alles kunt leren over poker. Bekijk de Poker School

  Over GGPoker

  GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies, die allemaal zijn ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als ‘Pokertoernooi met de grootste prijzenpot’ ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas en van de WSOP Europe in Rozvadov (Tsjechië). Nederlanders kunnen zich via het GGPoker platform kwalificeren voor deze evenementen.

  Terug naar overzicht