Om de kansen op lijfsbehoud in de Eredivisie levend te houden, móét het uitduel tegen Willem II aanstaande zondag (16 april) gewonnen worden. Daarbij is full support in Tilburg van cruciaal belang. Go Ahead Eagles hoopt dan ook op een vol uitvak in het Koning Willem II Stadion en heeft daarom de volgende acties opgezet:

1) Supporters die spelers en staf vorige week woensdag in Rotterdam vanuit het uitvak hebben gesteund, ontvangen voor de wedstrijd tegen Willem II een GRATIS entreekaart voor het uitvak (inclusief busvervoer). De betreffende supporters ontvangen vandaag per e-mail informatie over het aanvragen van hun persoonlijke gratis kaart.

2) Was je er niet bij in Rotterdam, maar heb je dit seizoen wel vier of meer uitwedstrijden bezocht vanuit het uitvak? Ook dan biedt Go Ahead Eagles je een GRATIS entreekaart aan voor het uitvak in Tilburg (inclusief busvervoer). De betreffende supporters ontvangen vandaag per e-mail informatie over het aanvragen van hun persoonlijke gratis kaart.

3) Alle andere supporters die zondag samen met spelers en staf willen strijden om de belangrijke punten, kunnen tegen een gereduceerd tarief van 15 euro (entreekaart + busreis) afreizen naar Tilburg. Support jij Go Ahead Eagles in het Koning Willem II Stadion? Koop dan uiterlijk donderdag 13 april (vóór 9:00 uur) je omwisselbiljet voor dit cruciale duel via de gebruikelijke online bestelmodule of in de Fanstore.

Fans die al een kaart hadden gekocht voor de wedstrijd van zondag, krijgen vandaag of morgen nog een e-mail met informatie over hoe zij (een deel van) het aankoopbedrag van hun entreebewijs terug kunnen ontvangen.

We spreken ook namens spelers en staf als we zeggen te hopen op een vol uitvak in Tilburg. Full support, samen strijden voor de laatste kans. 90 minuten lang.