Precies 50 jaar geleden speelde Go Ahead Eagles voor de eerste en (voor nog even) laatste keer Europees voetbal. Nog steeds wordt er meer dan regelmatig gememoreerd aan het legendarische avontuur tegen Celtic van destijds. “Ik was erbij”, kon en kan een hele generatie Go Ahead-fans vol trots zeggen.

Aanstaande donderdag is het zover. Dan is het moment gekomen waar heel voetbalminnend Stedendriehoek al een maand naar uitkijkt: Go Ahead Eagles maakt zijn rentree op het Europese voetbalpodium. Dan speelt onze rood-gele trots in Emmen voor het eerst in 50 jaar weer Europees voetbal. In de Europa League is het Hongaarse Ferencváros de tegenstander.

De spelers en technische staf zijn ontzettend verheugd dat jullie zo massaal kaarten hebben gekocht voor het thuisduel in Emmen. Samen met jullie willen ze er wederom een legendarische tweeluik van maken. Ditmaal ook wat betreft het resultaat. Daarbij kunnen ze alle steun ontzettend, maar dan ook écht ontzettend goed gebruiken.

Daarom hebben we het volgende verzoek aan jullie: er zijn op dit moment nog 1800 kaarten beschikbaar. Ken jij iemand die nog twijfelt om Go Ahead Eagles te komen steunen donderdag? Overtuig hem of haar dan van het feit dat je deze historische wedstrijd écht niet mag missen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie (kantoor Larenstein) en via deze link: voetbalticket-shop

Hieronder volgt nog even puntsgewijs de belangrijkste informatie voor de wedstrijddag:

  • Om 17:00 uur vertrekken de bussen vanaf De Scheg in Deventer. Dit voor mensen die in de online module een busticket hebben geboekt.
  • Vanaf 16:00 uur is er een speciale Europa League Fanzone ingericht voor het stadion in Emmen. Met live-muziek, hapjes en drankjes! Kortom: the place to be om je voor te bereiden op de nu al legendarische wedstrijd tegen Ferencváros. Komt allen!
  • Supporters kunnen hun auto parkeren op P1 en P4.
  • Hopelijk tot ziens op de Fanzone en daarna in het stadion! Zodat we vanaf dat moment samen met z’n allen kunnen zeggen: “We waren erbij!”