Het is nu echt officieel: Go Ahead Eagles heeft dit seizoen meer seizoenkaarthouders dan vorig seizoen! Nadat de seizoenkaartmeter gisteren nog de 6014 aansloeg, komen we dankzij een belactie van de selectie en een mooi initiatief van partner Bordex Packaging uit op maar liefst 6073(!) seizoenkaarten! Dit is bovendien nog steeds exclusief business club kaarten.

Daarmee komt er een einde aan een intensieve periode van ruim tweeënhalve maand waarin we jullie vrijwel dagelijks op de hoogte hielden van het aantal seizoenkaarthouders. Graag bedanken we ontwerper Chris Vosmeijer, die elke dag weer de actuele stand in zijn prachtige visuals zette. Graag bedanken we ook fotografen Henny Meyerink en Erik Pasman, die schitterende foto’s leverden voor in de seizoenkaartmeter.

Maar bovenal willen we jullie ontzettend bedanken! Elke dag weer bleven jullie taggen, liken en delen. Elke dag weer bleef jullie betrokkenheid enorm, om samen de volgende mijlpaal te bereiken. Om samen te bewijzen dat clubliefde écht geen divisie kent. Dat Go Ahead Eagles het loyaalste publiek van Nederland heeft.

En dat is gewoon zo. Je kunt er lang of kort over praten, maar als je na een degradatie méér seizoenkaarthouders hebt dan ervoor, kan je spreken over pure clubliefde. En niets anders. Strijden doen we altijd samen, of het nou voor handhaving of promotie is. Samen zijn we Go Ahead Eagles, vormen we de red and yellow army.

Dit is uiteraard niet helemaal het einde van de seizoenkaartmeter. Vanzelfsprekend kan iedereen in den lande nog steeds seizoenkaarthouder worden en zich daarmee bij de mooiste voetbalfamilie van Nederland voegen. Kijk alleen al de video die we eerder vandaag op Facebook plaatsen en je weet wat we bedoelen.

Daarnaast hebben we nog een geweldige mijlpaalprijs te verloten. Of eigenlijk twee. Doordat de hoofdprijs van de vorige seizoenkaartmeterserie – de Europese droomreis – niet door kon gaan, zijn er nu twee winnaars. De verloting vindt aanstaande vrijdag op een bijzondere manier plaats. Stay tuned, zouden we dus zeggen.

En tot die tijd: zegt het voort, zegt het voort. Dat je bij de meest geweldige supportersschare van Nederland hoort.

Wij hebben het samen gehaald!

seizoenkaartmeter einde