De Go Ahead Eagles OldStars zijn afgelopen vrijdag officieel gestart. Na de medische keuring werkte het twaalfkoppige team op het toepasselijke Dr. Fadrhoncplein in Deventer zijn eerste training af (fotoverslag: zie onderaan dit bericht).

Onder de twaalf 60+-ers bevinden zich maar liefst twee oud-internationals: Wietse Veenstra (negen interlands) en Marian Wellenberg (drie ‘damesinterlands’). Het OldStars-team speelt Walking Football. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het tactisch aspect van het voetballen krijgt hierdoor een nieuwe dimensie.

Uiteraard werden de voetballers van de Go Ahead Eagles OldStars in het rood-geel gehesen. In die kleuren werken ze toe naar het landelijke toernooi in het voorjaar van 2016, waar ook onder meer FC Utrecht, Ajax en Feyenoord acte de préséance geven.

De volgende vrijdagse trainingen worden gehouden bij Koninklijke UD in Deventer. Kent u of bent u iemand die geïnteresseerd is om mee te doen? Mail dan naar meerdanvoetbal@ga-eagles.nl of bel 0570 62 13 57 en vraag naar Irma Muskee! Iedereen is welkom!

Foto boven: Het twaalfkoppige team van de Go Ahead Eagles Oldstars werd voor de eerste training voorzien van officiële wedstrijdshirts. (Foto’s: Henny Meyerink)

Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 8 Foto 9 Foto10