Na de bekerwedstrijd van vanavond tegen BVV Barendrecht, staat er vrijdag opnieuw een uitduel op het programma. En niet zomaar één: FC Emmen-uit.

Het blijft toch een beetje een trip down memory lane. Nog maar twee jaar geleden – het lijkt veel langer, wat jullie? – reisden 6200 Go Ahead Eagles-fans af naar Drenthe voor de Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros. In het stadion brak een waar voetbalfeest los, met een 1-1 remise tegen de latere (oppermachtige) Hongaarse landskampioen als kers op de taart.Mooie herinneringen aan een uniek avontuur. Maar uiteraard tellen die vrijdag vanaf 20:00 uur niet. Dan gaat het om de punten! In Emmen gaat Go Ahead Eagles voor de eerste zege van het seizoen, iets waar spelers en staf net zo naar smachten als jullie.

Inmiddels meldden 187 supporters zich aan voor de vrije vervoersregeling naar Emmen. Zij gaan samen met spelers en staf strijden om de drie punten. Heb jij je nog niet opgegeven? Klik dan op deze link! Je hebt nog tot morgen 12:00 uur om je op te geven voor de trip down memory lane naar de JENS Vesting. Komoptan!