In januari staan nog twee uitwedstrijden op het programma. Reis jij ook als twaalfde man mee naar deze uitduels? Voor zowel het uitduel met Telstar (maandag 18 januari) als het uitduel met Achilles’29 (zondag 31 januari) is de inschrijving geopend. Beide duels zijn te bezoeken met een autocombi.
Inschrijven voor Telstar-uit kan tot en met woensdag 13 januari; inschrijven voor Achilles-uit kan tot en met woensdag 27 januari.

De informatie voor het uitduel met Telstar vind je op deze link. Na de wedstrijd tegen Telstar op 18 januari 2016 is Go Ahead Eagles een speelronde niet ingepland. Op 31 januari 2016 hervat Go Ahead Eagles de competitie met een uitwedstrijd tegen Achilles’29. In Groesbeek wordt om 14:30 uur afgetrapt.

Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken, kunnen gebruik maken van de verplichte autocombi regeling. Minibusjes zijn hierbij toegestaan. De prijs voor de autocombi is €13,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€10 ,-) en administratiekosten.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) daarvan goed in de gaten voor meer informatie.

Inschrijving
De inschrijving voor deze wedstrijd is geopend en sluit woensdag 27 januari 2016 om 12:00 uur. Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Bij deze wedstrijd is geen voorkeursrecht van toepassing.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan alstublieft op in één mail.

Ophalen omwisselbiljet
Informatie over het ophalen van het omwisselbiljet bij de administratie ontvangt u in de bevestigingsmail.
Het omwisselbiljet kan op zondag 31 januari 2016 tussen 13:00 uur en 13:30 uur worden omgewisseld voor een toegangskaart bij parkeerplaats Weerbroek op de A50, ter hoogte van Heteren.

MAASTRICHT - MVV Maastricht - Go Ahead Eagles, Jupiler League seizoen 2015-2016, Stadion De Geusselt, 30-10-2015, spelers van GA Eagles vieren de overwinning voor vlnr GA Eagles-speler Bart Vriends, GA Eagles-speler Sven Nieuwpoort, GA Eagles-speler Xandro Schenk en GA Eagles-speler Robin van der Meer