De Adelaarshorst is morgenavond voor het eerst sinds de vernieuwbouw helemaal uitverkocht! De hoofdtribune, de nieuwe tribune aan de Vetkampstraat, B-Side en IJsseltribune zitten (op het uitvak na) vol met rood-gele fans die samen met de selectie gaan strijden voor een goed resultaat tegen Sparta.

Supportersplein
Om 19:10 uur start in het stadion het feestelijke openingsprogramma. Daarom zullen vanaf 19:00 uur de horeca-punten op het supportersplein gesloten zijn. We verzoeken dan ook iedereen zich op tijd naar de tribunes te begeven om de volledige avond te kunnen beleven! Want zeg nou zelf? Bijvoorbeeld mede-Eagle van het Jaar Sjoerd Overgoor en de spelers van Go-Ahead in 1965 verdienen toch ook een vol stadion?

Verkooppunt nieuwe tribune
De afgelopen wedstrijden was het erg druk bij de horeca-punten achter de nieuwe tribune aan de Vetkampstraat. Om deze enorme drukte weg te nemen, is het niet mogelijk voor fans op de IJsseltribune en de hoofdtribune om naar deze horeca-punten te gaan voor eten en drinken. Supporters op de IJsseltribune kunnen terecht bij de horeca-punten aldaar, terwijl fans op de hoofdtribune gebruik kunnen maken van het volledig vernieuwde supportershome.

Geen reacties meer mogelijk.