Een intensieve school- of werkdag. Vervolgens een lange reis met het openbaar vervoer naar sportpark Zuiderlaan in Twello voor een training of een wedstrijd. Daarna weer naar huis, waar vaak nog huiswerk wacht. Voor sommige jeugdspelers van Go Ahead Eagles die buiten de Stedendriehoek woonachtig zijn, is het dagelijkse kost bij het najagen van hun voetbaldroom: schitteren in De Adelaarshorst.

Voor deze jeugdspelers is de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar gastgezinnen. De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding zoekt met name naar gastgezinnen voor spelers van Go Ahead Eagles Onder-21, dat met ingang van voetbaljaargang 2020/2021 als team aan de Voetbalopleiding wordt toegevoegd. De gastgezinnen verzorgen onderdak (slaapruimte en eten) voor de jongens van dit team, waardoor ze de nodige reisuren kunnen besparen en voetbal en school/werk beter kunnen combineren.

Meer weten over de mogelijkheden om gastgezin voor een jeugdspeler van Go Ahead Eagles te worden? Neem dan contact op met Eric Whittie, Hoofd Opleiding Jeugd, via e.whittie@ga-eagles.nl.