Elke thuiswedstrijd nodigt stadionspeaker Rob de Jong een supporter uit om voorafgaand aan een duel van Go Ahead Eagles een kijkje te komen nemen in de radiokamer van De Adelaarshorst. Bovendien laat Rob de favoriete muzieknummers van zijn gasten door de geluidsinstallatie klinken tijdens de warming-up van de spelers.

Het was afgelopen vrijdag dé avond van Stan Davelaar. Voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – SC Cambuur bracht hij samen met Kim Meijerink en Lyon Spek een bezoek aan de radiokamer, waar zijn favoriete play-list werd afgespeeld. Als kers op de taart nam Stan tijdens de rust ook nog eens deel aan de rustactiviteit op het veld: pizzapunten schieten! Met het scoren van pizzapunten wilde het niet zo vlotten bij Stan, waardoor de eerste prijs (tien pizza’s van wedstrijdsponsor Domino’s Pizza) aan zijn neus voorbij ging. Het mocht voor hem de pret niet drukken, want Go Ahead Eagles pakte uiteindelijk wél de drie punten tegen SC Cambuur.


Feest in de radiokamer, want de drie punten tegen SC Cambuur zijn binnen! (Foto: Henny Meyerink)

Eén van de verzoeknummers die op de play-list van Stan stond, was – heel toepasselijk – ‘Pizza’ van Martin Garrix. De andere twee nummers die hij bij Rob de Jong had aangeleverd, waren ‘In My Mind’ van Dynoro ft. Gigi D’Agostino en ‘Bella Ciao’ van Hardwell & Maddix.

Wil jij ook een keer langskomen in de radiokamer? En je favoriete muziek in het stadion horen voorafgaand aan een thuisduel van Go Ahead Eagles? Mail dan je naam en een lijst met je favoriete muzieknummers naar pers@ga-eagles.nl. Wie weet zit jij dan binnenkort – net als Stan, Kim en Lyon – naast Rob de Jong in de radiokamer!


Ook clubfotograaf Henny Meyerink maakte van de gelegenheid gebruik om met Kim, Lyon en Stan op de foto te gaan in de radiokamer. (Foto: Rob de Jong)