Nieuws Algemeen

Gesigneerd wedstrijdshirt uit handen van Sam of Wout gewonnen?

Twee gesigneerde wedstrijdshirts. Dat zijn de prijzen die Sam Beukema en Wout Droste graag uitreiken aan de winnaar van Eagles Memory én een van de duizend seizoenkaarthouders die onlangs meededen aan het tevredenheidsonderzoek van Go Ahead Eagles. Bovendien zit er ook een supporter helemaal gebakken als winnaar van de winactie van de Keuken Kampioen Divisie!

Het eerste gesigneerde wedstrijdshirt is gewonnen door…

…Nienke Hissink! Gefeliciteerd, Nienke! Als winnaar van Eagles Memory ontvang je een gesigneerd wedstrijdshirt uit handen van jouw favoriete Eagles-speler, Sam Beukema. Er wordt nog een dag en tijd met je afgestemd waarop we het shirt aan je overhandigen.

Wil jij ook, net als Nienke, kans maken op het winnen van een prijs door deel te nemen aan een Eagles Game? Doe dan hier mee aan ‘Guess the picture’. Je hebt nog tot en met donderdag 18 februari om razendsnel te raden wie of wat er op acht foto’s is te zien én vier quizvragen te beantwoorden. Zet je de snelste tijd neer van alle deelnemers? Dan win je een gesigneerde aanvoerdersband van Jeroen Veldmate!

Het tweede gesigneerde wedstrijdshirt is gewonnen door…

…Luca Guerra! Ook jij van harte gefeliciteerd met je prijs, Luca! Jouw favoriete speler, Wout Droste, maakt binnenkort graag even tijd vrij om het gesigneerde wedstrijdshirt aan je te overhandigen. We nemen nog contact met je op om een geschikte dag en tijd hiervoor af te stemmen met je.

Uiteraard willen we jou en je mede-seizoenkaarthouders nogmaals hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête van Go Ahead Eagles. De resultaten van het tevredenheidsonderzoek – waaraan in totaal duizend seizoenkaarthouders deelnamen – helpen Go Ahead Eagles bij het maken van keuzes bij verschillende vraagstukken die er op diverse fronten spelen.

De winnaar van het cadeau van de Keuken Kampioen Divisie is…

…Robin Schiphorst! Jij zit de komende tijd gebakken, Robin! Je kunt het cadeau van de Keuken Kampioen Divisie ophalen bij de receptie van gebouw Larenstein. Laat je ons nog een keer weten wat je ervan gebakken hebt…?

Terug naar overzicht