Nieuws Algemeen

Umperium winnaar van sportief Business Voetbaltoernooi

Afgelopen vrijdag rolde de bal voor de laatste keer dit seizoen in De Adelaarshorst. Waar de spelers van Go Ahead Eagles momenteel genieten van een welverdiende vakantie, daar konden de Business Partners van de club vol aan de bak. Zestien teams streden op een zonovergoten middag tijdens het Business Voetbaltoernooi om de felbegeerde wisselbeker. Verdeeld over twee halve velden werd er zeven tegen zeven gespeeld. Het toernooi stond garant voor wonderlijke treffers, prachtige acties en een heerlijke barbecue als afsluiting.

Het Business Voetbaltoernooi begon om 13:00 uur met twee verschillende poulewedstrijden. Elke wedstrijd duurde een kwartiertje; genoeg reden voor alle ploegen om direct vanaf de aftrap scherp te zijn. Dat was bijvoorbeeld goed te zien bij het duel tussen Sweet & Candy en MSML. Mooie acties en onvoorspelbare passes? Die vielen er ook genoeg te turven. Neem bijvoorbeeld de kwartfinale waarin titelverdediger Wemessage het opnam tegen het kantoorteam van Go Ahead Eagles, waarin Wemessage liet zien wat het in huis had. Mooie treffers werden er ook door de andere ploegen voldoende gescoord. Want ja, hoe vaak krijg je de kans om jouw voetbalkunsten te laten zien in De Adelaarshorst? Inderdaad, niet zo vaak. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt door de deelnemende ploegen. Dat deden ze zeker niet in een lege Adelaarshorst, want veel collega’s van de Business Partners hadden plaatsgenomen op de tribune.

Go Ahead Eagles Businesstoernooi

Na een paar uur voetballen werd Umperium Veilig met Zorg gekroond tot de nieuwe kampioen. Makkelijk werd het Umperium niet gemaakt. Zeker vanaf de knockout-fase waren de ploegen namelijk erg aan elkaar gewaagd, waardoor er regelmatig vanaf elf meter aangelegd moest worden om de beslissing te forceren. Nadat de teams werden bedankt voor hun inzet en ze hun officiële teamfoto’s overhandigd kregen, was het tijd om de barbecue aan te slingeren. Daarmee werd een gezellig Business Voetbaltoernooi afgesloten dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Go Ahead Eagles wil MSML en Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V. danken voor de organisatie van het Business Voetbaltoernooi. Daarnaast willen we ook alle Business Partners, deelnemers, vrijwilligers, EHBO-medewerkers en scheidsrechters bedanken voor de ontspannen en sportieve dag.

Fotografie: Carlo Bruil

Terug naar overzicht
Gae Website Popup