Nieuws Algemeen

Geslaagde Open Dag 2024

Afgelopen zondag 7 juli was het zover: de Open Dag bij Go Ahead Eagles. Jullie hebben de spelers ontmoet, handtekeningen en foto’s gescoord, een rondje gemaakt in de zweefmolen of op de springkussen gesprongen. Het was een groot succes, bedankt voor jullie komst!

De hekken van De Adelaarshorst werden om 11:00 uur geopend, waarna supporters van alle leeftijden zich konden vermaken met de activiteiten. Dit jaar waren er zelfs activiteiten in de Vetkampstraat. Ook de wedstrijd- en trainingskleding van (jeugd)spelers werden verkocht.

Rond 12:15 uur werden de spelers en technische staf gepresenteerd op het podium, waaronder de nieuwe hoofdtrainer Paul Simonis. De Fanstore was de hele dag geopend, waarin de nieuwste wedstrijdtenues en Fanwear te vinden waren.

Tijdens de Open Dag was het mogelijk om een stadion tour te krijgen. Zo werd onder andere de nieuwe persruimte bezocht. De nieuwe persruimte is aangekleed door Niet te Kraken.

Na afloop van de Open Dag speelde Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd bij WWNA in Apeldoorn tegen Almere City FC. De wedstrijd werd winnend afgesloten met 3-2.

Fotografie: Rick Janssen

Terug naar overzicht