In navolging van de eerste selectie van Go Ahead Eagles is ook voor Go Ahead Eagles OldStars de (korte) winterstop begonnen. Gistermiddag werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een gezellige kerstborrel in het spelershome.

Go Ahead Eagles OldStars is voor voetballiefhebbers (mannen en vrouwen) van rond de 60 jaar die graag nog een potje voetbal spelen. Ook in 2018 zijn nieuwe ploeggenoten meer dan welkom om het team van Go Ahead Eagles OldStars te komen versterken. Iedereen die interesse heeft, is van harte uitgenodigd om in het nieuwe jaar eens te komen kijken bij Go Ahead Eagles OldStars. Er wordt elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur getraind op het trainingsveld naast De Adelaarshorst onder begeleiding van een professionele trainer. Voorafgaand aan de training vindt er een gezamenlijke activiteit plaats, bijvoorbeeld het invullen van de toto of een voetbalquiz.

Walking football
De Go Ahead Eagles OldStars spelen volgens het principe van walking football. Bij walking football wordt er zes tegen zes gespeeld op een veld van 42 x 21 meter. Walking football kent een aantal basisregels. Zoals de naam al zegt, mag er in het veld niet gerend worden. Verder mag de bal niet boven heuphoogte worden gespeeld en fysieke duels zijn niet toegestaan.

Bent u ge├»nteresseerd in wandelvoetbal voor 60+ en/of kent u iemand die graag eens kennis maakt met Go Ahead Eagles OldStars? Neem dan contact op met Irma Muskee (co├Ârdinator Go Ahead Eagles Meer dan Voetbal) via i.muskee@ga-eagles.nl of 0570-621357. Meer informatie is hier te vinden.

Namens Go Ahead Eagles OldStars: fijne feestdagen en graag tot ziens in 2018!