Aanstaande zondag is het Matchday én Family Day bij Go Ahead Eagles. Voorafgaand aan het thuisduel tegen Roda JC (aanvang 12:15 uur) zijn er op het stadionplein allerlei gezellige activiteiten te doen voor de hele familie. Wil je zowel tijdens Family Day als Matchday aanwezig zijn in De Adelaarshorst? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar 350 wedstrijdkaarten beschikbaar voor Go Ahead Eagles – Roda JC.

Op de foto met Harly en Kootje. Genieten van Deventer koek, popcorn, een suikerspin of een loempia. Jezelf lekker uitleven op het springkussen. Op het stadionplein is aanstaande zondag genoeg te doen tijdens de Family Day die vanaf 10:30 uur plaatsvindt voorafgaand aan Go Ahead Eagles – Roda JC. Kom dus gezellig langs met je vader, moeder, opa, oma of een ander familielid. En moedig daarna samen Go Ahead Eagles aan vanaf de tribunes tijdens de wedstrijd tegen Roda JC!


(Foto: Erik Pasman)

Go Ahead Eagles Skill Games
Daarnaast biedt het stadionplein ook plaats aan een ijsverkoper, een tapwagen, een poffertjeskraam en een podium, waar zanger Roy Otters voor de muzikale aankleding van de Family Day zorgt. Uiteraard zijn er tijdens Family Day, die door Go Ahead Eagles in samenwerking met de Supportersvereniging wordt georganiseerd, ook de nodige voetbalactiviteiten te doen op het stadionplein. Laat iedereen zien hoe goed jij een balletje kunt hooghouden of neem deel aan de Go Ahead Eagles Skill Games, waarbij de Skill Games uit de voetbalgame FIFA tot leven komen. FIFA is nog nooit zo echt geweest!

GOAL-shot
Een andere voetbalactiviteit tijdens Family Day is GOAL-shot. Hierbij wordt er een doek met gaten in het doel opgehangen, waar kinderen de bal doorheen kunnen schieten. De vijf kinderen met de beste score ontvangen een prijs én gaan naar de finale van GOAL-shot, die in de rust van Go Ahead Eagles – Roda JC plaatsvindt op het veld van De Adelaarshorst. GOAL-shot duurt van 10:30 tot 11:30 uur, waarna gelijk de vijf winnaars bekend worden gemaakt. Wil je dus kans maken om in de rust van Go Ahead Eagles – Roda JC op het veld te scoren, dan is het dus van groot belang dat je om 11:30 uur bij het bekendmaken van de winnaars aanwezig bent!


(Foto: Erik Pasman)

Prijzen Family Day-tickets Go Ahead Eagles – Roda JC
Het online bestellen van (de laatste 350) kaarten is alleen mogelijk als je seizoen- of clubkaarthouder van Go Ahead Eagles bent (een clubkaart is online of in de Fanstore gratis aan te vragen).

Voor Go Ahead Eagles – Roda JC gelden de volgende speciale toegangsprijzen:
– Seizoenkaarthouders kunnen voor € 2,50 tickets bijkopen voor kinderen tot 18 jaar
– Clubkaarthouders kunnen voor € 5,- kaarten kopen voor kinderen tot 18 jaar
– Alle overige kaarten zijn € 15,-


(Foto: Erik Pasman)

Wil je als seizoenkaarthouder graag naast je eigen kind zitten, maar is de plek naast je niet vrij?
Stuur uiterlijk vrijdag 12 oktober (13:00 uur) een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl om twee plaatsen naast elkaar te krijgen. Vervolgens wordt je eigen vaste seizoenkaartplaats voor de wedstrijd tegen Roda JC eenmalig in de verkoop gedaan. Let op: de mogelijkheid om naast elkaar te zitten, is alleen per e-mail aan te vragen en dus niet telefonisch! Wel kun je voor een verzoek om naast elkaar te zitten ook in de Fanstore terecht. Gezien de grote toeloop bij de kassa’s is het niet mogelijk om kaarten op wedstrijddagen om te ruilen bij de kassa.

Wil je voor Go Ahead Eagles – Roda JC gebruik maken van de Family Day-prijzen voor toegangskaarten?
– Ga naar ga-eagles.nl/online-tickets en log in met je inloggegevens (e-mailadres óf klantnummer en wachtwoord). Let op: maak géén nieuw account aan!
– Selecteer de gewenste stoelen. Per stoel kun je vervolgens het gewenste prijstype selecteren: ‘normaal’ voor volwassenen; ‘jeugd’ voor kinderen tot 18 jaar. De prijs voor een jeugdkaart verandert automatisch naar de prijs die voor de Family Day van toepassing is.
– Je tickets worden na de online betaling per e-mail naar je toegestuurd. Het jeugdticket is te herkennen aan het speciale Kootje-logo.

Graag tot ziens bij Go Ahead Eagles – Roda JC voor een sfeervolle Matchday en een oergezellige Family Day!