Nieuws Algemeen

GGPoker introduceert blufpoker en pokerfaces in Adelaarshorst 

‘Folden’, ‘betten’ en ‘raisen’. Het zijn typische pokertermen die dit seizoen vaker te horen zullen zijn in De Adelaarshorst. Met de komst van GGPoker als Business Partner wordt naast een potje voetbal kijken en een potje bier drinken ook een potje poker spelen de normaalste zaak van de wereld in De Adelaarshorst. 

Go Ahead Eagles en GGPoker besloten om met elkaar om de (poker)tafel te gaan zitten, nadat de Nederlandse kansspelautoriteit op 1 oktober een vergunning aan GGPoker verleende om zijn (online) pokeractiviteiten ook in Nederland te mogen ontplooien. “Veel voetballiefhebbers houden ook van een potje poker”, zegt Mathijs Jonkers van GGPoker. “Dat zal onder supporters van Go Ahead Eagles niet anders zijn. Daarom maken wij graag de stap naar het Nederlandse voetbal en zijn dat we pokerliefhebbers en voetbalfans kennis kunnen laten maken met onze spellen.”

Gedurende het verdere verloop van seizoen 2021/2022 neemt GGPoker in De Adelaarshorst een prominente plaats in langs de zijlijn via de LED-boarding, goalboarding en backdrops van Go Ahead Eagles. “Sinds het opengaan van deze markt per 1 oktober werden ook wij als betaald voetbal organisatie voortdurend benaderd door partijen die iets met ons wilden doen op het gebied van gambling“, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Dat zegt genoeg. Na met diverse partijen te hebben gesproken, voelde zowel het concept van GGPoker als hetgeen we voor elkaar kunnen betekenen het beste aan. Het is dus voor ons als club heel mooi dat we met deze Nederlandse partij een partnership zijn aangegaan.”

Maandag 10 januari (20:00-23:00 uur) wil GGPoker ook de supporters van Go Ahead Eagles kennis laten maken met de wereld van het ‘folden’, ‘betten’ en ‘raisen’ tijdens een online pokertoernooi met een prijzenpot van 1.000 euro. Daarnaast zullen er diverse Eagles-prijzen verdeeld worden onder de rood-gele pokeraars. Later in het seizoen wordt er – mits de coronamaatregelen het toelaten – een fysiek pokertoernooi georganiseerd voor de supporters van Go Ahead Eagles. Zowel voor het online als het fysieke pokertoernooi geldt dat deelname gratis is.

Over GGPoker

GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies die allemaal zijn ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als ‘Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit’ ($ 27,5 miljoen). GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas en van de WSOP Europe in Rozvadov (Tsjechië). Nederlanders kunnen zich via het GGPoker-platform kwalificeren voor deze evenementen.

Meer over GGPoker is te lezen op de websiteFacebook-Twitter- en Instagram-pagina van GGPoker.

Speel bewust, 18+

Ggpoker Facebook+twitter

Terug naar overzicht