Go Ahead Eagles Onder-15 heeft vandaag zonder problemen de kwartfinale van het bekertoernooi bereikt. Tegen VVOG O15 werd het op sportpark De Zunnebargh in Diepenveen 9-1 voor het team van O15-trainer Tristan Berghuis.

“De eerste helft speelden we heel goed”, vond Berghuis. “We zaten lekker in de wedstrijd en maakten al snel een paar doelpunten, waardoor het verschil gelijk was gemaakt. Ik heb mooie aanvallen en mooie goals gezien.”

Na een 6-0 ruststand viel het niveau van Go Ahead Eagles Onder-15 in de tweede helft wat terug. “Het was toen een meer gelijkwaardige wedstrijd”, zag Berghuis. “Dat had aan de ene kant te maken met onze tegenstander, die gewoon zijn eigen spel bleef spelen en naar de voetballende oplossing bleef zoeken. Aan de andere kant vergaten wij bij balverlies om als team te verdedigen en de bal zo snel mogelijk weer terug te veroveren. Maar uiteindelijk hebben we natuurlijk vrij gemakkelijk de laatste acht van het bekertoernooi bereikt en ik ben benieuwd wie daarin onze tegenstander wordt.” De doelpunten aan Eagles-zijde werden gescoord door Milan Berenschot (5), Bruno van den Dungen (3) en Frank Kramer.

Voor Go Ahead Eagles Onder-19, Onder-17 en Onder-13 stonden er vandaag oefenwedstrijden op het programma. Onder-19 verloor op sportpark De Muggert in Wesepe van SC Cambuur O19. Na een 0-0 ruststand wonnen de Friezen met 1-2. Ook Onder-17 ging in Wesepe onderuit tegen de leeftijdsgenoten van SC Cambuur: 0-4. Go Ahead Eagles Onder-13 speelde in Apeldoorn een oefenduel tegen WSV Onder-14 en won met 0-2 door twee doelpunten van Mikai Özcan.

Geen reacties meer mogelijk.