Het vaste rondje supermarkt, de kaartclub, koorbijeenkomsten, familiebezoek; door de maatregelen aangaande het coronavirus zit het er allemaal even niet in voor (eenzame) ouderen. Het ondernemersinitiatief ‘Allen tegen eenzaamheid’ wil 150 voorgeprogrammeerde tablets (zogenoemde Compaans) ter beschikking stellen aan ouderen in Deventer en Zutphen om hun sociale contacten te blijven onderhouden.

Alle ouderen die een Compaan ontvangen, zijn bekend bij de zorgverlenende instanties en hebben zelf niet de middelen om een Compaan aan te schaffen. Diverse verzorgingstehuizen maken al gebruik van tablets en hun ervaringen zijn positief.

Ook Go Ahead Eagles neemt deel aan het ondernemersinitiatief ‘Allen tegen eenzaamheid’ en adopteerde één Compaan in Deventer en één Compaan in Zutphen. Wilt u als bedrijf, ondernemer of Business Partner van Go Ahead Eagles ook een of meerdere Compaans adopteren? Meld u dan hier aan als Compaan-adopteur!

Ook voor supporters van Go Ahead Eagles is het mogelijk om een vrij te bepalen bedrag te doneren. Elk tientje is welkom! Van het totaal ingezamelde supportersbedrag kunnen vervolgens ook weer de nodige Compaans voor ouderen worden gefinancierd. Het doneren van een eigen bijdrage kan hier.