Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles en DVV Go-Ahead gastheer voor toernooidag Bijzondere Eredivisie

Niet één, twee of drie, maar liefst vier Eredivisie-tegenstanders voor Go Ahead Eagles aanstaande zondag! ’s Avonds neemt het eerste elftal van Go Ahead Eagles het in De Adelaarshorst op tegen Fortuna Sittard, ’s middags spelen de Bijzondere Eredivisieteams van Go Ahead Eagles, NEC, De Graafschap en FC Emmen een onderling toernooi op sportpark Rielerenk in Deventer.

De toernooidag op het sportpark van DVV Go-Ahead is de derde speelronde van Bijzondere Eredivisie-seizoen 2021/2022. Begin oktober kwam het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles al in actie tijdens de tweede speelronde. In het stadion van Excelsior werd een 4-0 nederlaag geleden tegen de Rotterdamse gastheer (4-0), maar werd een klinkende overwinning geboekt op ADO Den Haag (9-1).

Rond 13:00 uur zullen de teams van Go Ahead Eagles en de bijzondere gasten uit Doetinchem, Nijmegen en Emmen aanstaande zondag (31 oktober) arriveren op sportpark Rielerenk, waar ze hartelijk worden ontvangen door vertegenwoordigers van Players United, Stichting Het Gehandicapte Kind, Go Ahead Eagles, DVV Go-Ahead en de gemeente Deventer. Ook Deventrade, de official supplier van Derbystar, laat deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij een bijzondere dag met vier Bijzondere Eredivisieteams hoort namelijk ook een bijzondere wedstrijdbal, die aanstaande zondag wordt gepresenteerd…

Het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles bestaat uit enthousiaste voetballiefhebbers van vier clubs uit de Stedendriehoek (SV Colmschate, AZC, FC RDC en Witkampers), die samen één rood-geel team vormen. Samen verbonden door hun passie voor voetbal, samen hét sociaal-maatschappelijke gezicht van Go Ahead Eagles in de Bijzondere Eredivisie.

De Bijzondere Eredivisie-dag op sportpark Rielerenk is aanstaande zondag vrij toegankelijk voor publiek. Wel zal er bij de ingang van het sportcomplex worden gevraagd om een coronatoegangsbewijs.

Wedstrijdprogramma (zondag 31 oktober, sportpark Rielerenk)

  • 14:00 Go Ahead Eagles – FC Emmen
  • 14:00 De Graafschap – NEC
  • 14:45 Go Ahead Eagles – De Graafschap
  • 14:45 FC Emmen – NEC
  • 15:30 Go Ahead Eagles – NEC
  • 15:30 FC Emmen – De Graafschap

Bijzondere Eredivisie (3)

Terug naar overzicht