Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles en supportersgeledingen lanceren Geef Aan Elkaar Tiendaagse!

Zeg je de afkorting GAE, dan zeg je Go Ahead Eagles. Maar tussen 4 en 14 december staat GAE tien dagen lang voor Geef Aan Elkaar. Onder die noemer zetten Go Ahead Eagles en verschillende supportersgeledingen (Business Club, Juweeltjus, Kippenhok, Sfeerteam ADHD & Supportersvereniging) zich in voor mensen uit de regio die in de decembermaand een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een bijzondere tiendaagse die we op een speciale dag – vandaag, op de 118e verjaardag van de club – lanceren.

Tijdens de Geef Aan Elkaar Tiendaagse worden verschillende activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor onder meer de Voedselbank en minima. Ook bezoekt de Supportersvereniging verschillende zorginstellingen met een oliebollenkraam. “Dit jaar zijn onze supporters en sponsoren massaal achter ons blijven staan”, legt algemeen directeur Jan Willem van Dop uit. “Ze hebben hun clubliefde getoond door middel van onder meer donaties en verlengingen. Nu dit bewogen jaar er bijna op zit, willen we graag iets terugdoen.”

“Het opgehaalde bedrag dient eigenlijk twee doelen”, vervolgt Jan Willem van Dop. “Van het geld worden speciale horeca-bonnen ingekocht, die onder meer als extra’tje meegaan bij onder meer de mensen die een beroep moeten doen op de Voedselbank. Door de coronacrisis is dat aantal helaas flink gegroeid. Samen kunnen we hen en andere minima in de decembermaand een smakelijk steuntje in de rug geven. Tegelijkertijd ondersteunen we met deze actie de horeca van Deventer en omstreken. Een simpele maar fantastische combinatie van de initiatiefnemers van Kippenhok en de Juweeltjus.”


(Video: Verschillende supportersgeledingen i.s.m. Tijhuis Audiovisuele Producties)

Een greep uit de activiteiten tijdens de GAE Tiendaagse:

4 december

Op 4 december is het Matzday! 200 auto’s kunnen tussen 18:00 uur en 21:00 uur door de grootste Voetbalwasstraat van Nederland. Een deel van de opbrengst was reeds toegezegd aan clubcultuurbeheer van en door Kippenhok en daarnaast staan er collectebussen voor de GAE-Tiendaagse. In ruil daarvoor krijgt iedere deelnemer onder meer een GAE Goodie Bag, met leuke items én misschien wel het gouden ticket, waarmee je een match worn shirt van Jacob Mulenga wint! Hierin scoorde hij de winnende goal(s) tegen SC Telstar!

5 december

De Kleuren van Juweel December Special komt uit! Elk jaar weer een moment om reikhalzend naar uit te kijken, aangezien de December Special jaarlijks volstaat met heerlijk, rood-geel leesvoer. In ruil voor een vrije gift, wordt het magazine bij jou thuisbezorgd door een mede-supporter vanuit een van de supportersgeledingen van Go Ahead Eagles! Meld je hiervoor aan via supporterszaken@ga-eagles.nl.

11 en 12 december

Op de weekmarkt op De Brink wordt op vrijdag 11 en zaterdag 12 december een speciale GAE-plek ingericht door de verschillende supportersgeledingen van Go Ahead Eagles. In ruil voor een vrije gift krijg je hier de Kleuren van Juweel én eeuwige dank mee. Op die manier is uw euro minstens een daalder waard!

11 december

NAC-thuis, altijd lastig! De selectie van Go Ahead Eagles speelt deze wedstrijd met een speciaal We Are The Eagles-logo op de borst, als dank voor alle support die we in dit zeer bewogen jaar van jullie hebben gekregen. Na afloop worden de wedstrijdshirts geveild via MatchWornShirt, waarbij de opbrengst naar de GAE Tiendaagse gaat.

14 december

Een speciale live-uitzending van Café 1902 TV, inmiddels een vaste waarde van de heren van Kippenhok. Met de ingrediënten die je van ze gewend bent, maar ditmaal ook met een heerlijk toetje: de grote Geef Aan Elkaar Show. Koop hier voor € 1,92 een kaartje (net als eerder bij Kowet Kijken XXL) en ontvang eeuwige dank! Aan het einde van deze Geef Aan Elkaar Show wordt de totale opbrengst van de GAE Tiendaagse bekendgemaakt.

Logo-ontwikkeling: Brand Specials

Terug naar overzicht