Een echte Go Ahead Eagles-fan draagt zijn club uit. Op verjaardagen, bij het koffieautomaat of op vakantie; overal wordt het rood-gele evangelie verkondigd door duizenden clubambassadeurs. Go Ahead Eagles is de mooiste club van Nederland. En iedereen mag dat weten.

Vanuit dat oogpunt lanceert Go Ahead Eagles vandaag een grote, alles en iedereen omvattende actie. Bij maar liefst 170.000(!) huishoudens in een straal van 20 kilometer rond de Vetkampstraat 1 worden vandaag en morgen prachtige rood-gele flyers bezorgd. Motto: Join the club! Deze flyer bevat voor elk wat wils:

Voor de bestaande seizoenkaarthouder:
– Tegen inlevering van deze flyer krijgen bestaande seizoenkaarthouders 10 euro korting op het shirt van Go Ahead Eagles! Voor slechts €44,95 dus!
– Deze flyer is jouw ambassadeurspakket. Ken je een potentiële Eagles-fan? Gebruik dan deze flyer als ondersteunend materiaal bij jouw verhaal! Nadat je hebt uitgelegd waarom Kowet zo’n mooie club is, bevat de flyer alle benodigde info.

Voor potentiële seizoenkaarthouders:

– De flyer bevat twee mooie acties voor een vaste plek op de nieuwe Leo Halle tribune voor de resterende thuisduels in de competitie! Een flexkaart (10 thuiswedstrijden) voor slechts €99 of een seizoenkaart voor €139 euro! Uiteraard krijg je bij afname van één van beide kaarten ook 10 euro korting op het shirt!

Voor ondernemers:
– Bent u ondernemer en bent u op zoek naar dé plek om te netwerken op regionale schaal? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met een lidmaatschap van de business club van Go Ahead Eagles bent u verzekerd van een prachtige plek in de Adelaarshorst én alle netwerkmogelijkheden die de club u biedt. U kunt kiezen tussen een seizoenkaart (alle resterende thuiswedstrijden in de competitie) of een flexkaart (10 thuiswedstrijden).
Als u kiest voor een flexkaart, hoeft u alleen uiterlijk een week voor de wedstrijd te laten weten dat u komt. Wij doen de rest.

Prijzen:

  • Coldec Lounge seizoenkaart ‘15-16’: €1399 (excl. BTW)
  • Coldec Lounge flexkaart ‘15-16’: €999 (excl. BTW)
  • Rabo Top Lounge seizoenkaart ‘15-16’: €2499 (excl. BTW)
    (incl. eten en drinken)
  • Rabo Top Lounge flexkaart ‘15-16’: €1799 (excl. BTW)
    (incl. eten en drinken)

– Als u naar aanleiding van deze flyer reserveert, krijgt u gratis een origineel wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles!

Lees hieronder alvast alle informatie op de flyer:
Klik op de afbeeldingen om ze in groter formaat te bekijken.

Voorkant flyer:
Join the club voorkant

Achterkant flyer:
Join the club achterkant