Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles lanceert officiële club-app

De ware Eagles-fan hoeft vanaf nu geen nieuwtje over Go Ahead Eagles meer te missen. Met de lancering van de officiële Eagles-app voor Android en IOS is al het nieuws over de club binnen handbereik. De app is ontwikkeld door het Deventer web- en marketingbureau Wemessage en is vanaf dit moment gratis te downloaden in de Appstores van Apple en Android!

“Nadat deze zomer onze clubwebsite een complete metamorfose heeft ondergaan hebben we meteen doorgepakt met een officiële club-app”, vertelt management-lid Jelle Beuker vol trots. “We willen onze supporters zoveel mogelijk service bieden. Met de nieuwe app kunnen de fans het Eagles nieuws altijd en overal op de voet volgen.”

“We merkten dat voor sommigen de drempel hoog is om op je mobieltje naar de website van Go Ahead Eagles te gaan”, zegt Wemessage-eigenaar Murat Gumrukcuoglu, die met zijn bedrijf dit seizoen als sponsor de voor- en achterzijde van de wedstrijdbroeken van de Eagles-spelers siert. “De drempel voor het openen van de Eagles-app is juist heel erg laag. Gebruikers van de app zijn meteen op de hoogte van alles wat er bij Go Ahead Eagles speelt. Informatie over wedstrijden, uitslagen, programma’s en actuele standen in de Jupiler League: alles is terug te vinden met de Eagles-app. Verder is de club met een aparte link ook via Twitter te volgen.”

In de toekomst wordt de Go Ahead Eagles-app doorontwikkeld op basis van de wensen van de club en de fans.

De app is simpel te downloaden door in de Appstores van Apple of Android te zoeken op ‘Go Ahead Eagles’!

Download de app

Terug naar overzicht