Go Ahead Eagles maakt zich op voor een zeer speciale week. Van dinsdag tot en met vrijdag wordt met allerlei activiteiten stilgestaan bij het heden, verleden en de toekomst van de club. Twee kernelementen staan centraal: de tweeluik tegen Celtic – die exact 50 jaar geleden plaats vond – en natuurlijk de heropening van de Adelaarshorst!


Dinsdag 29 september

De week wordt op dinsdag om 15:30 uur afgetrapt met een leuke voetbalclinic op het mooiste plein van Nederland: De Brink. Jongens en meisjes onder de 12 jaar kunnen zich hiervoor opgeven via deze link. Let wel: vol=vol, er zijn 50 plekken beschikbaar. Deze clinic wordt georganiseerd in samenwerking met DVV Go-Ahead en Deventer Verhaal. Twee spelers van Jong Go Ahead Eagles zijn aanwezig om tips te geven!
Kosten: gratis
Tijd: 15:30 uur tot 17:30 uur

Niet te Kraken - roodgele voetbalhistorie

’s Avonds vindt de boekpresentatie van het boek ‘Niet te Kraken, roodgele voetbalhistorie’ plaats in De Waag. Dit prachtige boek neemt je mee door de rijke historie van onze rood-gele trots. Heb je interesse in het jubileumboek? Lees meer op www.niettekraken.nl.
Kosten boek: € 15,- (€10,- voor donateurs)


Woensdag 30 september

De tentoonstelling ‘Go-Ahead vs. Celtic’ wordt geopend voor publiek. Deze expositie van Deventer Verhaal, Go Ahead Eagles, DVV Go-Ahead en Stichting Niet te Kraken richt zich voornamelijk op de legendarische tweeluik tegen de Schotten, die dinsdag exact 50 jaar geleden begon.

De tentoonstelling, die ook de ontwikkeling van stadion De Adelaarshorst toont, is open voor publiek van 30 september tot en met zondag 29 november 2015.
Locatie: de Waag, Brink 56 in Deventer
Openingstijden: Maandag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Kosten: normaal entreegeld De Waag. Museumjaarkaart geldig.


Donderdag 1 oktober

De dag begint met een mooie primeur voor Go Ahead Eagles en zijn fans! Maar dat wordt vervolgd…

De voorrondes van het jeugdtoernooi ‘Go-Ahead vs. Celtic’ voor de pupillenteams DVV Go-Ahead worden ’s middags gespeeld. Vanaf 17:00 uur is publiek van harte welkom op Sportpark Rielerenk. De winnende teams worden op vrijdag 2 oktober geëerd op het hoofdveld van De Adelaarshorst tijdens de rust van de wedstrijd Go Ahead Eagles – Sparta. Zij krijgen dan een welverdiende ereronde.
Meer informatie is te vinden via www.go-ahead.nl.

afbeelding opening


Vrijdag 2 oktober

Vrijdag Matchday! Rondom de belangrijke thuiswedstrijd tegen Sparta wordt de vernieuwbouwde Adelaarshorst officieel en feestelijk heropend. Een voetbalavond vol verrassingen en festiviteiten die je niet mág missen! Alle aanwezigen krijgen bovendien na afloop een leuk aandenken mee naar huis. Waardoor je de rest van je leven kan zeggen: “Weet je nog, toen De Adelaarshorst heropend werd? Nou, ik was erbij!”

Kaarten voor Go Ahead Eagles-Sparta zijn op deze link verkrijgbaar.

Donderdag 8 oktober:
’s Avonds gaan oud-spelers van Go Ahead (Eagles) in De Waag met elkaar in gesprek over de historische Europa Cup-wedstrijd tegen Celtic die op 29 september 1965 werd gespeeld.
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Kosten: gratis
Locatie: De Waag, Brink 56 in Deventer


Het programma in één handig overzicht:

Klik op de afbeelding om deze in groot formaat te bekijken.
Programma feestweek