Wij gaan naar de Brink, olé, olé! Om de promotie van Go Ahead Eagles te vieren, organiseren de club, de horeca en de gemeente maandagavond een welverdiende huldiging op de Brink. De huldiging begint om ongeveer 18:30 uur; er komt een podium voor de Waag waar de festiviteiten plaatsvinden.

Om 15:00 uur begint de opbouw van het evenement; na 21:00 uur wordt het weer afgebouwd. In verband met de huldiging op de Brink zal het kantoor van Go Ahead Eagles morgen (maandag) de hele dag gesloten zijn.

De Brink is vanaf 17 uur te bereiken vanaf de Keizerstraat, Roggestraat, Golstraat, Maansteeg en Bergstraat. Vanaf de kant van de IJssel is de Waag aan beide kanten afgesloten. Toegang vanaf die kant naar de Brink is niet mogelijk. Bewoners kunnen wel gewoon de Kleine Overstraat en de Rijkmanstraat in.

Vanzelfsprekend trekt de huldiging veel roodgele getrouwen naar de Brink en daarom neemt de organisatie maandag vanaf 15:00 uur extra veiligheidsmaatregelen. De horeca aan de Brink verwijdert voor de veiligheid alle losse terrasmeubilair en maakt alleen gebruik maken van plastic bekers. Er worden enkele taps op de Brink geplaatst door Stichting Zomerfeesten.

Met zijn allen gaan we er een mooi feest van maken. Go Ahead Eagles is back! #Komoptan