Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles O13 – Cambuur O13 eindigt met brilstand

De brilstand was gisteren zowel de begin- als eindstand bij de oefenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles Onder-13 en Cambuur O13. Het team van trainer Jip Ellenbroek was de bovenliggende partij, maar na drie keer 25 minuten bleef de score echter steken op 0-0.

Go Ahead Eagles O13 maakte het zichzelf moeilijk in de openingsfase. Vooral het druk vooruit zetten liep niet zoals gewenst, waardoor Cambuur er een aantal keer onderuit kon voetballen. Gevaarlijk werden de bezoekers niet. Na het eerste kwartier kwam Go Ahead Eagles O13 beter in de wedstrijd en ontstonden er ook kleine mogelijkheden. Lucas Hulsbergen zag zijn schot gepakt worden door de keeper en even later werd de lat geraakt.

De jonge Adelaars waren duidelijk de betere partij, maar de ploeg had moeite met scoren. Zo werd in het laatste blok van 25 minuten nogmaals de lat geraakt en ook de keeper opnieuw getest. Gescoord werd er echter niet, waardoor Go Ahead Eagles O13 genoegen moest nemen met een gelijkspel. Desondanks was het een nuttige oefenwedstrijd, waarin alle spelers weer speelminuten hebben gemaakt.

Go Ahead Eagles Onder-19 speelt morgenavond (woensdag 12 september) een oefenwedstrijd tegen het eerste seniorenelftal van SV Vaassen. Het duel vindt plaats op sportpark De Kouwenaar, waar om 19:45 uur wordt afgetrapt. Voor Go Ahead Eagles Onder-17 wacht morgen een oefenduel tegen Sportclub Deventer O17. De aftrap op sportpark De Zandweerd vindt plaats om 19:00 uur.