Dat het supporterschap van Go Ahead Eagles wordt overgedragen van generatie op generatie, weet iedereen. Go Ahead Eagles is een club van en voor iedereen. Zo ook voor de ouderen. De club heeft bijvoorbeeld een Go Ahead Eagles OldStars-team, dat bestaat uit 60-plussers die walking football spelen. Ook worden regelmatig bewoners van zorgcentra uitgenodigd voor een gezellig dagje uit.

Schermafbeelding 2015-11-29 om 17.04.49

Vorige week woensdag heette Go Ahead Eagles met trots veertig bewoners van Ludgerus Deventer welkom. Zij ontvingen een professionele rondleiding door de vernieuwde Adelaarshorst van onze eigen architect Martin Kleine Schaars. Maar niet voordat ze waren opgehaald met de officiële Go Ahead Eagles spelersbus! Met koffie en cake werden de speciale gasten in de Rabo Lounge ontvangen door manager Jelle Beuker. Zelfgebreide rood-gele sjaals kwamen tevoorschijn en enthousiast werden verhalen gedeeld over het Go Ahead van vroeger. Vervolgens liet Martin Kleine Schaars vol trots de vernieuwde Adelaarshorst zien. Uiteraard gingen de gasten niet met lege handen naar huis. Met een goedgevulde goodybag en veel opgehaalde herinneringen werd deze fantastische ervaring afgesloten.

Schermafbeelding 2015-11-29 om 17.04.42

Go Ahead Eagles is er natuurlijk niet alleen voor de bewoners van Ludgerus! Iedere 60-plusser is van harte welkom bij ons gezellige en sportieve OldStars-team. Lijkt het u ook fantastisch om met uw leeftijdgenoten elke week over voetbal, en in het bijzonder Go Ahead Eagles, te praten en vervolgens een potje te wandelvoetballen? U bent meer dan welkom om eens een kijkje te komen nemen bij ons OldStars-team, om te ervaren of het iets voor u is! Elke vrijdagmiddag wordt er van 14.00 tot 16.00 uur getraind bij Koninklijke U.D. Meer informatie? Mail naar meerdanvoetbal@ga-eagles.nl of bel naar 0570-621357 en vraag naar Irma Muskee.

Schermafbeelding 2015-11-29 om 17.04.33

Foto’s: René Geerars