Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles Soccer Camps: dé perfecte rood-gele ‘zomerstop’

Hoewel het voetbalseizoen bijna ten einde is, zullen de kleuren rood en geel de komende periode op de voetbalvelden blijven domineren. Voor elk kind hebben we – ongeacht voetbalniveau – deze zomer namelijk een ‘basisplaats’ beschikbaar bij de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Een unieke Eagles-beleving voor jongens en meisjes van 6 tot 15 jaar!

Wat kunnen deelnemers verwachten?

  • Een eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (shirt, broek en kousen)
  • Meet & Greet met eerste elftalspelers Go Ahead Eagles
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • Drie dagen vol voetbal- of keepersplezier

De Go Ahead Eagles Soccer Camps worden georganiseerd op verschillende locaties in de regio. Dé perfecte rood-gele ‘zomerstop’ voor elke jonge voetbalfan! Aanmelden voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij csv Apeldoorn, Sportclub Deventer, WWNA of SV Schalkhaar kan via deze link.

Over de Go Ahead Eagles Soccer Camps

De Go Ahead Eagles Soccer Camps bieden een uitdagend voetbalprogramma en een unieke Eagles-beleving. De groepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat kinderen op een veilige en verantwoorde manier lekker gaan voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden.

Aanmelden! >>>

Terug naar overzicht