In de aankomende zomervakantie vinden er bij Voorwaarts Twello, SV Schalkhaar en Sportclub Deventer weer drie Go Ahead Eagles Soccer Camps plaats voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar. Leroy, Jonas en Jan deden eerder al eens mee aan de Go Ahead Eagles Soccer Camps en weten dus hoe het is om als een échte Eagle te trainen.

Leroy (10) speelt bij SC Teuge en nam vorig jaar deel aan het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Voorwaarts Twello (zie onderstaande foto’s). Ook dit jaar heeft hij zich weer ingeschreven voor het driedaagse Soccer Camp bij Voorwaarts. Go Ahead Eagles is de favoriete club van Leroy en hij is dan ook lid van de Go Kids Club. Voetbal is zijn lust en zijn leven. Dat Leroy de Soccer Camps geweldig vindt, blijkt wel uit het feit dat hij eerder dit jaar ook heeft meegedaan aan de Go Ahead Eagles scoutingmiddag bij SC Teuge. Leroy speelt dit jaar mee met ‘Leroy, nr. 10’ op het shirt!

 

 

Jonas (9) voetbalt bij Sportclub Deventer en is een groot fan van Go Ahead Eagles. Deze zomer doet hij al voor de derde keer mee met het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer en hij mag dan ook gerust een ‘ervaringsdeskundige’ genoemd worden. Zijn neefje Jan (9) heeft ook al eens meegetraind met Jonas. Jan woont in Spanje, waar hij speelt voor Urgatzi, het team van zijn school Olabide. Jan is groot fan van Alavés, de club uit de stad Vitoria Gasteiz waar hij woont. Jonas en Jan zijn behalve neefjes ook echte vriendjes. Zo heeft Jonas vorig jaar een keer met Jan meegetraind met de jeugd van Alavés! Op onderstaande foto is Jonas te herkennen aan zijn Eagles-tenue; Jan staat naast hem (in het midden van het doel).

 

Wil jij net als Leroy, Jonas en Jan ervaren hoe het is om te trainen als een échte Eagle? Schrijf je dan hier in voor de Go Ahead Eagles Camps bij Voorwaarts Twello (10, 11 en 12 juli), SV Schalkhaar (24, 25 en 26 juli) of Sportclub Deventer (22, 23 en 24 augustus).