In de zomervakantie krijgen kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar weer de kans om te trainen als een échte speler van Go Ahead Eagles. In Twello, Schalkhaar en Deventer vinden dan Go Ahead Eagles Soccer Camps plaats. Van 10 tot en met 12 juli is de eerste editie van de Go Ahead Eagles Soccer Camps bij Voorwaarts Twello. Hiernaast worden er Soccer Camps bij SV Schalkhaar (24 t/m 26 juli) en Sportclub Deventer (22 t/m 24 augustus) georganiseerd.

Alle dagen van een Go Ahead Eagles Soccer Camp vinden plaats van 10:00-16:00 uur. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt een vernieuwd en gevarieerd veld- en animatieprogramma afgewerkt. Alle deelnemers ontvangen na afloop een persoonlijk certificaat als bewijs dat er is getraind als een échte Eagle. Hiernaast ontvangen de deelnemers een eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (bestaande uit shirt, broek en kousen), krijgen ze tips van eerste elftalspelers en maken ze kans op leuke Go Ahead Eagles prijzen. Ook voor de lunch, tussendoortjes en meerdere malen drinken wordt gezorgd. Deelname aan een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedraagt € 129,-.

 

Over de Go Ahead Eagles Soccer Camps
Elke vakantie trekt Go Ahead Eagles de Stedendriehoek in met de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Hierbij worden kinderen van 6 tot en met 15 jaar meegenomen in de trainingsmethoden van Go Ahead Eagles. Op het sportcomplex van een amateurvereniging wordt aan kinderen in een vaste groep een plezierige voetbaldriedaagse aangeboden. Bovendien maken deelnemers kans om gescout te worden voor de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles. Op www.ga-eagles.nl/soccercamps vind je alle informatie over de Go Ahead Eagles Soccer Camps die deze zomer plaatsvinden.

Locaties en data op een rij
SV Voorwaarts Twello: 10, 11 en 12 juli 2017
SV Schalkhaar: 24, 25 en 26 juli 2017
Sportclub Deventer: 22, 23 en 24 augustus 2017