In navolging van onder meer FC Barcelona start Go Ahead Eagles vanaf komende zomer met Soccer Camps voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de voetbalkampen van de Deventer profclub ervaren kinderen drie dagen lang hoe het is om als een Eagle door het leven te gaan.

De voetbaltrainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Verder zal er ruimschoots aandacht zijn voor andere (voetbalgerelateerde) activiteiten om het Eagles-gevoel over te brengen op de deelnemende jeugd. Het eerste Go Ahead Eagles Soccer Camp vindt plaats van maandag 18 juli tot en met woensdag 20 juli op de velden van Sportclub Deventer. De meest talentvolle voetballers van 11 tot en met 15 jaar mogen meetrainen bij de voetbalschool van Go Ahead Eagles en maken kans op een vaste plek in de voetbalopleiding van de Deventer profclub.

“Ik wilde geen profvoetballer worden, ik wilde bij Go-Ahead spelen.” Deze gevleugelde uitspraak van Bert van Marwijk, die is afgedrukt op de muur van één van de business lounges, beschrijft exact de aantrekkingskracht die Go Ahead Eagles heeft op jonge voetballers in de Stedendriehoek en omgeving. Ook vandaag de dag dromen nog altijd veel kinderen ervan om ooit te schitteren in de Adelaarshorst.

Met ingang van het seizoen 2016/17 staan er ook Go Ahead Eagles Soccer Camps gepland bij amateurverenigingen in de regio’s Apeldoorn, Zutphen, Raalte, Olst-Wijhe, Epe, Lochem en Rijssen. Go Ahead Eagles zal de Soccer Camps officieel introduceren rond het competitieduel tegen FC Emmen, dat vanavond wordt gespeeld in de Adelaarshorst. Ook tijdens het Deventer Schoolvoetbalkampioenschap, dat op maandag 2 mei en dinsdag 3 mei plaatsvindt, zal er door Go Ahead Eagles ruimschoots aandacht worden geschonken aan de Soccer Camps.

Ga hier naar de officiële Soccer Camps pagina!