Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles Techniektrainingen: kroon jij jezelf tot dribbelkoning(in)?

Wil jij beter worden in dribbelen, acties maken, passeerbewegingen en scoren? Tijdens de Go Ahead Eagles Techniektrainingen kun je in het aankomende najaar weer tien vrijdagen aan je balgevoel werken!

De Go Ahead Eagles Techniektrainingen zijn dé manier voor enthousiaste voetballers en voetbalsters van 6 tot en met 15 jaar om hun voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens een vernieuwde cyclus van tien weken staat er elke training een specifiek thema binnen het (prof)voetbal centraal, zoals verdedigen en aanvallen (met en zonder bal), omschakelmomenten en techniekoefeningen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van deelnemende kinderen, die tijdens de trainingscyclus gemeten wordt door middel van testmomenten.

De Go Ahead Eagles Techniektrainingen starten op vrijdagmiddag 1 oktober 2021 op het sportcomplex van SV Colmschate ’33. De trainingen vinden wekelijks plaats en duren 75 minuten per training. Kijk jij er naar uit om dit najaar je voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen? Ga dan snel naar ga-eagles.nl/techniektrainingen en schrijf je in!

Go Ahead Eagles Techniektrainingen (najaar 2021) (1) Uitsnede
Terug naar overzicht