Nieuws Algemeen

Go Ahead Eagles Techniektrainingen: scoren à la Córdoba!

Heb jij het voetballen met je vriend(inn)en de laatste tijd ook zo gemist? En gaat jouw rood-gele hart sneller kloppen als je aan Go Ahead Eagles denkt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de Go Ahead Eagles Techniektrainingen gaan op vrijdag 11 maart namelijk weer van start!

In het voorjaar van 2022 start er een nieuwe cyclus techniektrainingen voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar oud op de velden van DVV Go-Ahead. Deze cyclus bestaat uit tien trainingen, die op de vrijdagmiddag plaatsvinden van 16:15 tot 17:30 uur. Onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers ga jij aan de slag met het ontwikkelen van jouw voetbalskills en ontvang je bovendien een mooi Go Ahead Eagles Techniektrainingen tenue (shirt, broek en kousen)!

Dus: wil jij leren scoren als Iñigo Córdoba of steekpassjes zoals Luuk Brouwers of Philippe Rommens leren geven? Schrijf jezelf via deze link in voor de Go Ahead Eagles Techniektrainingen! De kosten voor deelname bedragen € 169,-.

Go Ahead Eagles Soccer Camps in mei- en zomervakantie

Uiteraard keren ook de Go Ahead Eagles Soccer Camps in 2022 weer terug! In de mei- en zomervakantie van dit jaar kan jij drie dagen lang voetballen als een echte Eagle. We gaan aan de slag met leuke techniek-, partij- en spelvormen, waarna je in de Go Ahead Eagles Voetbalquiz kan laten zien waarom jij dé grootste Eagles-kenner van iedereen bent! Uiteraard zullen er ook spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles langskomen tijdens het Soccer Camp.

Ben jij enthousiast? Schrijf jezelf dan via deze link in voor een Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Apeldoornse Boys, Sportclub Deventer, WWNA of SV Schalkhaar. De kosten voor deelname aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 159,-.

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Fortuna Sittard

Terug naar overzicht