Tijdens de komende twee speelrondes wordt er in de Jupiler League stil gestaan bij de verdiensten van onze veteranen. Zo ook morgenavond in De Adelaarshorst. Tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV worden de Nederlandse veteranen bedankt voor hun inzet voor vrede, vrijheid en veiligheid.

Alle Nederlandse (oud-)militairen die tijdens internationale vredesmissies of in het Koninkrijk hebben gediend worden in het zonnetje gezet. Deze veteranen zijn uitgenodigd om een wedstrijd bij hun in de buurt te bezoeken samen met hun familie en/of vrienden. Ook is er een Veteraan of the Match, die de wedstrijdbal het stadion in brengt.

Bij de teamopkomst van Go Ahead Eagles-Jong PSV worden de officials vergezeld door Niels van Bock. Niels is morgenavond ereveteraan. Niels was militair van 2006 tot 2010 en is in 2007 en 2008 uitgezonden geweest naar Afghanistan. Hier was hij gewondenverzorger/medic. Samen met veteraan Eric Noortman probeert hij veteranen uit de regio Deventer te verbinden via zijn Facebookpagina en de website veteranenindeventer.nl.

Morgen zitten er daarnaast verschillende veteranen en hun families in vak 20 en 21. Go Ahead Eagles heet deze speciale gasten van harte welkom in het stadion.