Dé betaalmethode van de toekomst. Op die manier werd in de week voorafgaand aan Go Ahead Eagles – FC Eindhoven de Go Ahead Eagles Wallet van Pay Systems geïntroduceerd in de Business App. “De Wallet dient als persoonlijke digitale portemonnee voor Business Partners.”

Pay Systems faciliteert sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw veilige en innovatieve betaaloplossingen voor in- en outdoor evenementen in Europa. “Pay Systems beschikt al jarenlang over een ruime voorraad volautomatische muntenautomaten die door middel van online monitoring real time inzicht biedt in de verkopen”, zegt Kim Diseraad van de afdeling Sales, Marketing & Communicatie van Pay Systems. “Deze muntautomaten hebben jarenlang dienst gedaan bij Nederlandse profclubs en worden jaarlijks nog steeds op meer dan tweehonderd evenementen ingezet . Daarnaast heeft Pay Systems een cashless betaalsysteem, dat speciaal ontwikkeld is voor evenementen. Lowlands is een van de grotere evenementen die gebruik maken van ons betaalsysteem.”

Tekst gaat verder onder visual.


 
Gebruiksgemak en de beleving van evenementen- en festivalbezoekers staan centraal bij de betaaloplossingen van Pay Systems. Iets wat ook geldt voor de onlangs geïntroduceerde Go Ahead Eagles Wallet voor Business Partners van Go Ahead Eagles. “We waren al een tijd in gesprek met Jan Willem van Dop en Alex Kroes”, geeft Kim aan. “Afgelopen najaar is de realisatie en lancering van de Go Ahead Eagles Wallet in een stroomversnelling gekomen. Voorafgaand aan Go Ahead Eagles – FC Eindhoven is de Wallet begin februari gelanceerd in de Business Club.”

Tekst gaat verder onder visual.


 
Via de App Store of Play Store is de app van de Go Ahead Eagles Wallet door alle Business Partners van de club eenvoudig te downloaden op hun mobiele telefoon. “De Wallet dient als hun persoonlijke digitale portemonnee”, vervolgt Kim. “Vanuit hun eigen vertrouwde bankomgeving kunnen Business Partners het saldo van hun eigen Wallet eenvoudig opwaarderen, waardoor ze rond thuiswedstrijden van de club snel, veilig en gemakkelijk hun drankjes kunnen bestellen en betalen. Het systeem waarop de Wallet draait is door Pay Systems uitvoerig tijdens evenementen en festivals getest voor grote groepen mensen. Het is een toekomstgericht systeem en dé betaalmethode van de toekomst.”

Tekst gaat verder onder visual.


 
De Go Ahead Eagles Wallet is de afgelopen twee weken goed ontvangen door de Business Partners van de club, weet Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Ook wij willen mee met de tijd en onze Business Partners de service bieden die zij verdienen. Vaak zagen we in de rust een wachtrij bij de bonnenverkoop, waardoor er nauwelijks nog tijd over was om een consumptie te nuttigen. Hoe makkelijk is het om vlak voor de rust al op de tribune de bestelling te plaatsen en deze vervolgens alleen nog maar af te halen bij de bar? Onze organisatie is er klaar voor en biedt alle ondersteuning met het downloaden van de app. Nieuwe ontwikkelingen zijn altijd even wennen, maar uiteindelijk zal iedereen het erover eens zijn dat de invoer van deze betaalapp een welkome vervanging is van de consumptiebonnen.”

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)