Op zaterdag 12 november is het zover: Sinterklaas en zijn Pieten komen weer aan in Nederland. Ook dit jaar brengen ze een bezoek aan Go Ahead Eagles tijdens hun verblijf in Nederland. Het Go Kids Sinterklaasfeest vindt plaats op maandag 28 november.

We ontvangen het hoge bezoek uit Spanje in het prachtige en sfeervolle supportershome aan het supportersplein. Om 15:45 uur gaat het supportershome open. Om 15:55 uur moet iedereen binnen zijn, omdat Sinterklaas om 16:00 uur arriveert. Vanwege de grote drukte en beperkte ruimte kan er per opgegeven Go Kids Club lid één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard mag deze ouder of begeleider het bezoek van Sinterklaas ook bijwonen.

Het Go Kids Sinterklaasfeest is alleen voor leden tot en met 7 jaar! Opgeven kan tot 20 november via kidsclub@ga-eagles.nl. Er is plaats voor maximaal 120 kinderen, dus vol = vol. Vermeld a.u.b. bij het opgeven duidelijk de naam en de leeftijd van uw kind. U ontvangt tijdig een bevestigingsmail, waarin staat of uw zoon of dochter erbij kan zijn of op de wachtlijst wordt geplaatst.

Namens Sinterklaas: hopelijk tot 28 november!

Wachtlijst
Indien de aanmeldlijst vol is, plaatsen we uw zoon of dochter op een wachtlijst. Daarom vragen we iedereen die zich aangemeld heeft, maar toch verhinderd blijkt, om zich tijdig af te melden. Alleen dan is doorstroming vanuit de wachtlijst mogelijk. Wanneer kinderen zonder afmelding niet komen opdagen op 28 november, worden ze bij een volgende activiteit waarvoor ze zich opgeven eerst op de wachtlijst geplaatst. Dit om de zojuist genoemde reden.