Wat een wedstrijd! Wat een sfeer! Door de 4-1 zege op De Graafschap heeft Go Ahead Eagles gisteren in de Adelaarshorst een mooie stap richting een rentree in de Eredivsie gezet. Maar zoals iedereen weet: we zijn er nog niet! Komende zondag spelen de mannen van trainer Hans de Koning in Doetinchem, waar Go Ahead Eagles definitief promotie naar het hoogste Nederlandse voetbalniveau veilig kan stellen.

Het is een wedstrijd die we natuurlijk samen willen beleven. Samen strijden voor de laatste keer dit seizoen! 550 fans reizen mee naar Doetinchem, maar ook voor het ‘thuispubliek’ is er mogelijkheid samen te kijken. Momenteel wordt het parkeerterrein vóór het stadion gereed gemaakt voor een waar voetbalfeest. Hier wordt namelijk een megascherm van 60 m2 geplaatst waarop zondag vanaf 12:30 uur de wedstrijd tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles live getoond wordt. Supporters zijn vanaf 11:30 uur van harte welkom op het parkeerterrein, dat ze via het Home of Football-hek bij het stadionplein kunnen bereiken. Het supportershome zal zondag gesloten blijven.

Om ervoor te zorgen dat het zondag een echt familiefeest voor jong en oud wordt, geldt ook tijdens dit evenement het stadionreglement van Go Ahead Eagles, waaronder het verbod op het bezit van vuurwerk en eigen drank. Met z’n allen maken we er zondag een mooi voetbalfeest van! #KOMOPTAN!

IMG_7835