Nieuws Algemeen

‘Guess the picture’ en maak kans op een gesigneerde aanvoerdersband!

Gisteravond won Go Ahead Eagles in het Jan Louwers Stadion met 0-2 van FC Eindhoven. Eerdere wedstrijden tussen Go Ahead Eagles en FC Eindhoven spelen een belangrijke rol in de tweede Eagles Game die je vanaf vandaag kunt spelen: Guess the picture!

Zoals de naam al zegt, zijn we bij ‘Guess the picture’ op zoek naar het juiste antwoord bij de getoonde foto’s. In deze Eagles Game worden in totaal acht foto’s getoond, die langzaam steeds meer zichtbaar worden. De bedoeling is om zo snel mogelijk te ontdekken wie of wat er op de foto staat en vliegensvlug het juiste antwoord aan te klikken. De acht foto’s worden gevolgd door vier quizvragen over wedstrijden die Go Ahead Eagles en FC Eindhoven tegen elkaar hebben gespeeld.

Je hebt tot en met donderdag 18 februari om je familie of vrienden te bewijzen dat jij toch écht de grootste Eagles-kenner van iedereen bent. Ben jij bovendien de allerbeste (en allersnelste) van alle deelnemers aan ‘Guess the picture’? Dan win je bovendien een door Eagles-captain Jeroen Veldmate gesigneerde aanvoerdersband!

Eagles Memory

Op donderdag 21 januari werd de eerste Eagles-game gelanceerd: Eagles Memory. Honderden Eagles-kenners, spelletjesliefhebbers en gamefanaten deden tot en met zondag 31 januari een verwoede poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes. De winnaar van Eagles Memory wordt binnenkort bekendgemaakt op de clubkanalen van Go Ahead Eagles en wint een gesigneerd wedstrijdshirt uit handen van zijn/haar favoriete Eagles-speler!

Alle informatie over de Eagles Games vind je hier.

 

Terug naar overzicht