Voetbal beleven én zaken doen als (ander)halve Business Cardhouder?

Elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles verenigen onze Business Partners het nuttige met het aangename in de Business Lounge(s) van De Adelaarshorst. Ze beleven voetbal, doen ongedwongen zaken en zijn onderdeel van het grootste zakelijke netwerk in de Stedendriehoek. Hoe mooi zou het zijn als onze Business Club door de komst van uw onderneming nóg verder wordt verrijkt?

Een beter moment om in te stromen is niet denkbaar. Vanaf de thuiswedstrijd tegen Almere City op zondag 12 januari 2020 kunt zich namelijk als (ander)halve seizoenkaarthouder aansluiten bij de Business Club (zie onderstaande visuals voor de prijsstelling), die bekend staat om de grote onderlinge gunfactor onder de leden. Meerdere malen per maand komt u als Business Partner snel in contact met andere ondernemers tijdens wedstrijden en diverse Business Events. Bovendien profiteert u van de exposure van Go Ahead Eagles als roemruchte voetbalclub.

Mogen we u binnenkort in De Adelaarshorst begroeten als nieuwe Business Partner? We vernemen het graag van u via commercie@ga-eagles.nl.

Prijzen Business Seats (anderhalf seizoen)


(Klik op de visual om deze te vergroten)

Prijzen Business Seats (half seizoen)


(Klik op de visual om deze te vergroten)