Nieuws Algemeen

Harly’s Angels beste rood-gele Eagles-kenners

Strijden voor een (extra) wedstrijdkaart voor de Studio Coldec Lounge. Dát was de inzet voor 45 Eagles-kenners die meededen aan de Rood-gele Clubquiz. Verdeeld over elf teams – luisterend naar namen als Harly’s Angels en Pinot Grigio – gingen zij de strijd met elkaar aan in de Van Wijnen Lounge.

Spelers van de eerste selectie fungeerden als hulplijn. Zo waren Boyd Lucassen, Warner Hahn, Philippe Rommens en Job Schuurman aanwezig om de deelnemers van goede hints te voorzien. Al had quizmaster Stefan Rutgers ook genoeg rood-gele vragen in petto waar het viertal zelf nog genoeg van kon leren…

Mario Riesebeek van BData ICT Solutions had de verantwoordelijke taak om alle antwoorden te controleren. Toen alle rondes gespeeld waren en de punten bij elkaar waren opgeteld, kwamen er twee winnaars uit de bus. Zodoende werd er nog een extra ‘barrageronde’ gespeeld om tot een definitieve winnaar te komen. Uiteindelijk gingen Harly’s Angels er met de hoofdprijs vandoor. Het team dat tweede werd, kreeg een prachtige teamfoto van de eerste selectie van Go Ahead Eagles. De winnaars van het brons gingen naar huis met een Eagles-sjaal.

Fotografie Ton Otten:

Terug naar overzicht