Een bijzondere dag voor de medewerkers van KonnecteD. De spelers en de staf van Go Ahead Eagles brachten woensdagmiddag 13 november een bezoek aan de organisatie. Op het programma stonden een lunch en een Meet & Greet met de medewerkers. De volledige selectie en de trainers waren van de partij bij deze bijzondere ontmoeting.

De lunch was voorbereid en werd opgediend door de kandidaten van de horeca werk-leerroute. Dat zijn werkzoekenden, die bij KonnecteD worden opgeleid voor een baan in de horeca. Erik Philippo is praktijkbegeleider: “Op deze manier leren de kandidaten maaltijden voorbereiden en werken ze tegelijkertijd aan horeca-skills zoals snijtechnieken, hygiëne en hospitality. We hebben regelmatig bezoekers in ons bedrijfsrestaurant, maar de spelers van Go Ahead Eagles zijn natuurlijk wel speciaal.”


(Foto: Rick de Visser – Foticoon)

Samenwerking

KonnecteD verzorgt al enkele jaren het ontbijt en de lunch voor de spelers van Go Ahead Eagles. Assistent-trainer Marco Heering: “De samenwerking verloopt super. KonnecteD is van zichzelf al een superorganisatie, zó maatschappelijk betrokken. En dat we dit samen kunnen doen, is natuurlijk gaaf. We zijn heel close met onze sponsoren en partners en dit is een hele mooie manier om elkaar beter te leren kennen.” Ook speler Boyd Lucassen vindt het leuk om hier te zijn. “We zijn erg tevreden over de ontbijtjes en lunches. Ik was hier nog nooit geweest, heel goed om het een keer gezien te hebben.”


(Foto: Rick de Visser – Foticoon)

Meet & Greet

Na de lunch is het dan eindelijk tijd voor de Meet & Greet met de medewerkers. Onder de medewerkers bevinden zich veel trouwe fans. Sommigen vinden het eerst nog even spannend, maar al snel heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer. De spelers nemen uitgebreid de tijd om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Afsluitend wordt er natuurlijk een groepsfoto gemaakt, waarvan iedereen een exemplaar krijgt als blijvende herinnering aan deze bijzondere ontmoeting.


(Foto: Rick de Visser – Foticoon)