De Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles bestaat sinds het seizoen 2014/2015 en heeft het certificaat Regionale Voetbalopleiding. Wil jij onderdeel uitmaken van een Voetbalopleiding die volop in ontwikkeling is en je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van Go Ahead Eagles? Dat kan! Wij zijn voor aankomend seizoen op zoek naar twee teammanagers, een assistent-scheidsrechter en een gastvrouw/-heer.

Vacatures teammanager Onder-15 / teammanager Onder-13
De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding wil jeugdspelers zo optimaal mogelijk begeleiden in het ontwikkelen van de vaardigheden die bij het vak van profvoetballer horen. Als teammanager werk je als vrijwilliger voor de jeugdopleiding en ben je op wedstrijddagen (zaterdag) beschikbaar voor zowel thuis- als uitwedstrijden.

Je beschikt als teammanager over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de jeugdspelers. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. Het betreft een onbetaalde functie. Tegenover de werkzaamheden staat een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je onze Eagles-talenten helpen om hun voetbaldroom na te jagen? Stuur dan (bij voorkeur per e-mail) je brief met motivatie en curriculum vitae naar Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl) onder vermelding van ‘vacature teammanager’.

Go Ahead Eagles Onder-13 werd afgelopen seizoen kampioen van de Tweede Divisie. (Foto: Erik Pasman)

Vacature assistent-scheidsrechter Onder-19
De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de rol van assistent-scheidsrechter bij Onder-19 wil vervullen. Wil je graag een bijdrage leveren aan de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding en aan Fair Play op de velden? Dan zoeken wij jou! De wedstrijden van Go Ahead Eagles Onder-19 worden gespeeld op zaterdagmiddag. Als assistent-scheidsrechter word je volledig betrokken bij het wel en wee van de ploeg.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om de scheidsrechter te assisteren tijdens de wedstrijden? Stuur dan (bij voorkeur per e-mail) je brief met motivatie en curriculum vitae naar Monique Olthof (m.olthof@ga-eagles.nl) onder vermelding van‘vacature assistent-scheidsrechter’.

Foto: Erik Pasman

Vacature gastvrouw/-heer
De Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles is op zoek naar een gastvrouw/-heer, die de club kan ondersteunen bij de Voetbalschool-activiteiten op woensdagmiddag. Als gastvrouw/-heer draag je zorg voor een goede ontvangst en het vriendelijk te woord staan van ouders en jeugdspelers.

Lijkt het je leuk om je in deze functie in te zetten voor de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Gerard Hullegie (g.hullegie@ga-eagles.nl) met je motivatie en curriculum vitae.