Na twee jaar van bloed, zweet en tranen is ie vanaf vandaag dan toch écht verkrijgbaar: het historische clubboek van Go Ahead Eagles! Voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – TOP Oss wordt het salontafelboek over de roemruchte geschiedenis van Go Ahead (Eagles) officieel overhandigd aan een aantal clubiconen, maar bestellen is vanaf heden al mogelijk in de webshop van de club.


 
Alle grote namen van spelers en trainers komen voorbij in het clubboek. Van de antieke helden Fré Kolkman, Bertus Haes, Leo Halle en Jan de Kreek tot de modernere coryfeeën Gerrit Niehaus, Wietse Veenstra, Nico van Zoghel, Marc Overmars en Harry Decheiver. Vanaf 1902 tot aan de dag van vandaag wordt de historie van Go Ahead (Eagles) van jaar tot jaar en zelfs van wedstrijd tot wedstrijd belicht in een boek van 640 bladzijden dik en bijna vijf kilo zwaar.


 
Vanaf vandaag is het ultieme boek over Go Ahead Eagles te koop in de webshop van de club. Wie vóór zaterdag 24 november een boek aanschaft, betaalt € 69,- én ontvangt een gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles.* Vanaf 24 november geldt een prijs van € 79,- en komt het aanbod van een gratis wedstrijdkaartje te vervallen.

* Er kan bij deze kortingsactie worden gekozen uit de thuiswedstrijden tegen Helmond Sport (vrijdag 7 december 2018), FC Den Bosch (vrijdag 14 december 2018), FC Eindhoven (vrijdag 1 februari 2019), MVV Maastricht (vrijdag 1 maart 2019) of Telstar (maandag 1 april 2019).