Aflevering 1: Paniekvoetbal


Aflevering 2: De Lijkwagen


Aflevering 3: De Tweekoppige Draak


Aflevering 4: Puinruimen


Aflevering 5: De Verlosser

Home of Eus

Go Ahead Eagles beleeft een dramatisch seizoen. De club staat onderin de Eerste Divisie, de historische stadionmuur viel om en spelers van de tegenstander werden aangevallen op het veld.

Hoe heeft het zo mis kunnen gaan? En hoe komt Go Ahead Eagles hier weer bovenop? Het zijn de prangende vragen van de trouwe achterban, die ondanks de aanhoudende rampspoed nog steeds in groten getale naar De Adelaarshorst komt.

In zijn nieuwe programma Home of Eus gaat schrijver, columnist, documentairemaker, maar ook Deventenaar en Go Ahead Eagles-supporter Özcan Akyol op zoek naar de essentie van het rood-gele bestaan. Waarom is clubliefde zo sterk, juist bij een club die door de fans vaker wordt vervloekt dan bejubeld?

Go Ahead Eagles gaf Eus de sleutels van De Adelaarshorst. De komende vijf zaterdagen is het bekende Home of Football-hek de toegangspoort voor het Home of Eus. Akyol spreekt in de wekelijkse webserie in alle openheid met supporters, clubleiding, clublegendes én de mannen van de toekomst. Van de technisch manager tot de B-Side-trommelaar en van Bert van Marwijk tot ‘Deventer Turk’.