2019/2020: HOMELESS

2020/2021: HOME ALONE

2021/2022: HOME AGAIN

De wandeling naar het stadion, onder de Veentunnel door en je ziet ze branden. Het biertje op het Supportersplein, een vlugge blik in de Matchday! Beetje ouwehoeren op de tribune, het begroeten van wat bekenden, waaronder de vaste steward van het vak. Hoe lang eigenlijk nog tot de wedstrijd?

Die heerlijke, onbevangen aanloop naar de wedstrijd. Wat was het normaal, maar wat lijkt het inmiddels lang geleden. Zoals zoveel alledaagse dingen, die door de coronacrisis ineens een andere invulling kregen. In maart ging ons Home of Football op slot, nota bene aan de vooravond van 100 jaar Vetkampstraat. Dit seizoen mag er wel weer gevoetbald worden – waarvan welgeteld twee keer met een beetje publiek – maar wanen de spelers zich elke wedstrijd weer in een soort van spookstadion. De Adelaarshorst zonder publiek is een prachtig stadion, maar zonder ziel.

Maar eindelijk, oh eindelijk, is daar licht aan het einde van de (Veen)tunnel. Er wordt gevaccineerd, er wordt versoepeld. Er wordt na maanden weer publiek toegelaten bij wedstrijden. Nog geen volle stadions, maar de weg daarnaartoe is eindelijk ingezet. Een (Veen)weg die bij de start van het seizoen 2021/2022 weer een heel stuk verder bewandeld is. En vertrouwen geeft dat we de geweldige sportieve opmars die is ingezet ook snel samen in het stadion kunnen beleven.

Reden genoeg om gehoor te geven aan de geluiden die vanuit jullie, de supporters, steeds vaker doorklinken. ‘Laat mij maar bestellen/verlengen, ik wil er geen seconde meer van missen wanneer het weer kan’, is de algemene strekking. Daarom zeggen wij: na Homeless en Home Alone komt Home Again! Verleng of bestel je seizoenkaart en steun de club, en bovendien: wees erbij wanneer het eindelijk weer kan! Vanaf je eigen plek in het stadion!


 
Uiteraard is dit een uitgelezen moment om jullie nog eens extra te bedanken voor jullie enorme trouw. Daarom pakken we uit en wel met:

  • Voor alle verlengers die dit seizoen een Full Support (With Discount)*-seizoenkaart hebben een exclusief Home Again-pakket met t-shirt en sjaal die nergens te koop is. De exacte look van t-shirt en sjaal blijft nog even en verrassing… *Dit geldt ook voor Full Compensation-seizoenkaarthouders die afzagen van (de helft van) hun compensatie.
  • Voor alle verlengers/bestellers 50% korting op een wedstrijdshirt 2021/2022 (beschikbaar vanaf 11 augustus 2021). Thuis of uit, jij maakt zelf de keuze!

Alle verdere informatie lees je zoals elk seizoen in de FAQ!

Ga naar deze link om je seizoenkaart te verlengen. Ben je nog geen seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles? Ga dan naar deze link om een seizoenkaart te bestellen.

Wat is er allemaal bij je seizoenkaart inbegrepen als je vóór 2 mei 2021 hebt verlengd?


(Klik op de visual om deze te vergroten)

Wat is er allemaal bij je seizoenkaart inbegrepen als je ná 2 mei 2021 verlengt?


(Klik op de visual om deze te vergroten)

Deze actie kwam tot stand in samenwerking met de volgende personen en partners:

  • Brand Specials (visuals)
  • Rocketboys (videografie)
  • ProShots (campagnefoto Jay Gorter)
  • Erik Pasman (fotografie)
  • Henny Meyerink (fotografie)
  • Kick uitgevers (archieffoto’s video)
  • Eddie Klunder (archiefbeelden video)
  • ESPN (archiefbeelden video)