Nieuws Algemeen

Hoofdtribune Adelaarshorst uitgebreid met skyboxen

Daags na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen zijn in De Adelaarshorst de eerste voorbereidende (grond)werkzaamheden gestart van een nieuw gebouw dat tegen de Hoofdtribune aangebouwd wordt (ter hoogte van het supportersplein). Het betreft de realisatie van drie skyboxen, die in totaal plaats gaan bieden aan maximaal 72 Business Partners en hun gasten.

“Steeds vaker kregen we tijdens gesprekken met Business Partners en potentiële sponsoren te horen dat er behoefte is aan dit concept”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “De skyboxen zijn een aanvulling op de huidige sponsorpakketten binnen onze Business Lounges. Inmiddels is er begonnen met de eerste werkzaamheden voor de bouw van de skyboxen, die naar verwachting aankomend najaar gereed zijn.”

Van Tongeren ‘verhuist’ naar skybox

Inmiddels is de eerste bovenste skybox voor drie jaar verkocht aan Guido van Tongeren (eigenaar Henk van Tongeren Water & Techniek) en zijn broer John van Tongeren (eigenaar Van Tongeren Trading). De gesprekken met een andere Business Partner voor het afnemen van de tweede bovenste skybox zijn momenteel in een vergevorderd stadium. “John en ik zijn al van jongs af aan supporter van Go Ahead Eagles”, zegt Guido van Tongeren. “Als je dat eenmaal bent, dan wil je dat rood-gele virus ook graag overdragen op zakelijke relaties. Rondom wedstrijden van Go Ahead Eagles nodigen we graag grotere groepen mensen uit. In de Grolsch Lounge is het altijd heel gezellig, maar soms ook lastig als we vijftien personen naar een wedstrijd mee willen nemen. Door met z’n allen in een skybox plaats te nemen, kunnen we beter gegroepeerd bij elkaar zitten en onze zakenrelaties persoonlijke aandacht schenken.”

Skyboxen (8)

Business Partners en potentiële sponsoren die vanaf aankomend seizoen graag een van de onderste twee skyboxen (18 of 20 stoelen) willen afnemen, kunnen dit bij de commerciële afdeling van Go Ahead Eagles kenbaar maken door een mail te sturen naar commercie@ga-eagles.nl. De prijs bedraagt € 4.000,- per stoel (exclusief btw).

Terug naar overzicht