Nieuws Algemeen

Huwelijksaanzoek tijdens Valentijnsdiner in Adelaarshorst

Wie verdient het om op Valentijnsdag eens flink in het zonnetje gezet te worden? Dat was de vraag die Go Ahead Eagles en Sligro Deventer begin februari stelden in het kader van de Valentijnsactie. Meer dan honderd supporters reageerden; zes van hen werden op Valentijnsdag samen met hun Valentijn uitgenodigd in de Grolsch Lounge van De Adelaarhorst voor een heerlijk diner voor twee. 


Video: Dennis Hendriks

De winnaars werden bij de hoofdingang van het stadion ontvangen. De route naar de Grolsch Lounge stond volledig in het teken van Valentijnsdag. Door de liefdevolle aankleding met hartjesballonnen langs de trapleuning en een rode loper naar de lounge kwamen de gasten al helemaal in Valentijnsstemming. Eenmaal gearriveerd in de Grolsch Lounge konden alle gasten plaatsnemen aan de tafels langs de ramen met een prachtig uitzicht op het stadion. Op het veld was nog een verrassing te zien voor de gasten. Het veld van De Adelaarshorst was bedekt met een groot lichtgevend hart van 20 meter. Met bijpassende muziek, een prettige aankleding en een haardvuur op de tv-schermen stond niets een romantisch diner voor twee in de weg.

De gasten kregen een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld, dat volledig werd verzorgd door Sligro Deventer. Alles was door Sligro tot in de puntjes geregeld om het de Valentijnsgasten volledig naar wens te maken.

Valentijnsdiner (10)

Als kers op de taart volgde er na het hoofdgerecht nog een zeer bijzonder moment. Bart van Boeijen besloot – na zes jaar samenzijn – zijn geliefde op deze bijzondere aovnd ten huwelijk te vragen. Vanzelfsprekend werd dit uiteraard beantwoord met een volmondig ‘ja’!

Go Ahead Eagles en Sligro Deventer willen iedereen bedanken die zich heeft aangemeld voor de Valentijnsactie!

Fotografie: Carlo Bruil

Terug naar overzicht