Alle vier jeugdteams van de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles komen aanstaande zaterdag in competitieverband in actie. De oudste Eagles-lichtingen, Onder-19 en Onder-17, spelen een thuiswedstrijd op sportpark De Zandweerd in Deventer. Voor Onder-15 en Onder-13 staan bezoekjes aan respectievelijk Steenwijk en Arnhem op de rol.

Go Ahead Eagles Onder-19 kan zich opmaken voor een heuse IJsselderby, aangezien PEC Zwolle Onder-19 aanstaande zaterdag de tegenstander is. Het team van O19-trainer Jan Kromkamp staat in de Eerste Divisie op een zevende plaats met 9 punten uit 7 competitieduels. PEC Zwolle O19 staat een plek lager op de ranglijst met 3 punten minder. Op sportpark De Zandweerd wordt om 15:00 uur afgetrapt voor de ‘IJsselderby der O19-teams’.


 
Go Ahead Eagles Onder-17 treedt op sportpark De Zandweerd aan tegen Almere City FC O17. Evenals het oudste jeugdteam bezet ook het team van O17-trainer Uǧur Yildirim een zevende plaats in de Eerste Divisie, waarin Onder-17 tot dusver 7 punten behaalde uit 7 competitiewedstrijden. Tegenstander Almere City FC O17 staat twee plaatsen hoger in het klassement en wist dit seizoen al 13 punten te vergaren. De aftrap van Go Ahead Eagles O17 – Almere City FC O17 is om 12:45 uur.

Go Ahead Eagles Onder-17 is voor de rest van het seizoen nog op zoek naar een extra assistent-scheidsrechter ter ondersteuning van het team tijdens doordeweekse oefenwedstrijden. Ben jij of ken jij iemand die Onder-17 wil helpen? Kijk dan hier voor meer informatie.Go Ahead Eagles Onder-15 voert in de Tweede Divisie D de ranglijst aan met de maximale score van 18 punten uit 6 competitiewedstrijden en liep afgelopen zaterdag twee punten uit op nummer twee FC Groningen Onder-15, dat tot dusver 16 punten wist te behalen. Aanstaande zaterdag reist het team van O15-trainer Tristan Berghuis af naar Steenwijk, waar subtopper d’ Olde Veste’54 Onder-15 de tegenstander is.


 
Nationaal Sportcentrum Papendal is de locatie waar voor Go Ahead Eagles Onder-13 aankomend weekeinde de competitiewedstrijd tegen Vitesse Onder-13 speelt. De Arnhemmers zijn een geduchte tegenstander voor het team van O13-trainer Jip Ellenbroek, gezien de tweede plaats (21 punten uit 9 duels) die Vitesse O13 momenteel inneemt in de Eredivisie laag. Go Ahead Eagles Onder-13 is terug te vinden op de zesde plaats van de Eredivisie laag, die uit acht teams bestaat.


 
Wedstrijdprogramma zaterdag 10 november

Eerste Divisie (15:00 uur, sportpark De Zandweerd, Deventer):
Go Ahead Eagles Onder-19 – PEC Zwolle Onder-19

Eerste Divisie (12:45 uur, sportpark De Zandweerd, Deventer):
Go Ahead Eagles Onder-17 – Almere City FC Onder-17

Tweede Divisie D (12:30 uur, sportpark Olde Veste, Steenwijk):
d’ Olde Veste’54 Onder-15 – Go Ahead Eagles Onder-15

Eredivisie laag (12:45 uur, Nationaal Sportcentrum Papendal, Arnhem):
Vitesse Onder-13 – Go Ahead Eagles Onder-13