nieuws
nieuws

Go Ahead Eagles speelt komende dinsdag (24 september) om 20.00 uur in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen DVS’33 in Ermelo.

 

 

De hoofdklasser, die wordt getraind door ex-Eagles trainer Hennie in ’t Hof, schakelde in de eerste ronde Hollandia uit. Go Ahead Eagles was vrij in de eerste ronde.

Voor deze wedstrijd geldt vrije kaartverkoop. Voor supporters van Go Ahead Eagles die deze wedstrijd willen bezoeken, is er een eigen vak met speciale ingang op de accommodatie van DVS’33 ingericht. Kaarten zijn à € 10,00 te koop bij deze ingang, uitsluitend voor supporters van Go Ahead Eagles. In betreffende vak is een horecapunt, waar eten en drinken verkrijgbaar is. Ook is er voor fans van Go Ahead Eagles aan de Paul Krugerweg een parkeerplaats gereserveerd. Er wordt voor en tijdens de wedstrijd geen alcohol geschonken op de accommodatie van DVS’33.

Aangezien de verwachting is dat het druk wordt bij DVS’33 biedt Go Ahead Eagles supporters de mogelijkheid om zowel voor als na de wedstrijd tegen SC Cambuur op vrijdag 20 september een kaartje voor dit bekerduel te kopen bij de stadionkassa. Met deze toegangskaart kun je direct het supportersvak van Go Ahead Eagles betreden.