Voor de vriendschappelijke wedstrijd Go Ahead Eagles–Istanbul BB op vrijdag 1 augustus a.s., start de kaartverkoop voor seizoenkaarthouders zaterdag 19 juli om 09.00 uur bij de Primera Ticketbox-verkooppunten en online via www.ticketbox.nl.

 

Voor deze wedstrijd kunnen seizoenkaarthouders een kaart kopen voor € 5,- per stuk. Er zit geen maximum aan het aantal kaarten dat een seizoenkaarthouder kan kopen. Wel moet men in het bezit zijn van een seizoenkaart 2014-2015 van Go Ahead Eagles. De speciale prijs van € 5,- geldt van 19 juli t/m 25 juli, 12.00 uur. Het is niet mogelijk om de eigen plaats voor deze wedstrijd terug te kopen.

 

Vanaf 25 juli, 13.00 uur, is het voor iedereen mogelijk om een kaart voor deze wedstrijd te kopen, de kaarten kosten dan € 10,- per stuk. Er geldt dan geen clubcardverplichting en geen maximum aantal kaarten. Vanaf 17:30 uur zijn op vrijdag de stadionkassa’s open. Ook hier geldt geen clubcardverplichting.

De kaartverkoop voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Groningen op zondag 10 augustus start op zaterdag 26 juli. Meer informatie over deze kaartverkoop volgt begin volgende week.